Příběh Terezy: Jsem šíleně zamilovaná... ale ne do nastávajícího!

Denci 8. 7. 2012 15:27
Kdyby jste předtím byla doopravdy zamilovaná do snoubence, nikdy by jste se nezamilovala do někoho jiného to už něco napovídá samo o sobě...
anet 9. 7. 2012 08:29
Zrušte svatbu, toto není fér jednání - ani vůči nastávajícímu, ani vůči novému idolu. Pobláznění by se dalo prominout, vyšumělo by. Toto už ale zavánípěkným průserem - jak ze strany nového idolu, tak ze strany nastávajícího.
Efka 9. 7. 2012 11:13
Určitě bych zrušila svatbu, vím, že to zní šíleně, ale asi z hlavy spolužáka jen tak nedostaneš. Lepší zrušit svatbu než chystat rozvod. Pokud jsi toho schopná (sama bych nebyla), zkus si srovnat pro a proti a pak se poslechnout.. Je možné, že románek se spolužákem skončí, ale nejspíš bys měla vždycky v sobě to známé "co kdyby"... Je to Tvůj život a jiný na vybranou nemáš, sama si urči co chceš a co cítíš. Vždycky, když člověk pochybuje, měl by zastavit a počkat. To je moje zkušenost. Přeju hodně odvahy a neboj, ti, co Tě mají rádi, nenechají Tě...
Pája 15. 7. 2012 21:21
Asi by jsi měla svatbu zrušit a oběma mužům říct vše narovinu. Ublíží to určitě hlavně Petrovi, ale určitě je lepší ted, než nějaký čas po svatbě. Hlavně se dívej sama na sebe, to co cítíš a ne na to komu ublížíš! Kdyby se to stalo obráceně, Petr by určitě na tebe nemyslel. A co si řekne rodina? At si řekne kdo chce co chce. Pokud tě mají rádi, tak tě pochopí. Já to prožila taky. Ale trochu jinak. Mě čekal rozvod a odsouzení celé rodiny. Jenže já je nechala a šla jsem si za svým. Po nějakém čase se vše udobřilo a všichni mě pochopili. Opravdoví přátelé tě taky určitě pochopí a ti kteří ne, tak nejsou opravdoví. Tak hodně sil, nebude to lehké, ale všechno chce čas. Pak napiš jak to dopadlo, zda jsi se vdala.
Karolína 20. 8. 2012 20:44
tak tuhle situaci ti vůůůbec nezávidím. Mohu Ti poradit jen jediné. Udělej to, co si myslíš, že je nejlepší pro tebe. Protože pokud budeš něco držet jen silou vůle, nakonec se to stejně rozpadne a mnohem víc ublížíš všem. Pokus se všechno dobře zvážit, hlavně otázku, zda Ondra za to stojí. Je možné, že kvůli němu ztratíš člověka, který tě má doopravdy rád a budeš toho jednou litovat. Musíš vědět, kde jsou tvé priority. Ale ať uděláš cokoli, nikdy se za to neodsuzuj, ani to nedovol ostatním. Nikdo nikdy nebyl ve tvých botách.
Držím ti palce.
??? 5. 9. 2012 13:05
Urcite zrusit svatbu. Ja ted resim srdcovku po 10 letech manzelstvi a s detmi. Kdybych to udelala tenkrat, bylo by to jednodussi. Srdce, osud te dozene..
??? 16. 2. 2014 19:14
To že jste se znovu zamilovala mi přijde normální. Prostě už je současný vztah stereotyp. Nový vztah má spoustu lákadel. Znám to také. Ale bála bych se že když nechám plavat současný vztah, který dá se říct funguje v klidu, tak nový vztah buď časem na něco narazí nebo se z něj taky stane stereotyp. Takže po čase se zase znovu zamilovat ? A tak pořád dokola. To nejde věčně. Takže raději setrvávám ve vztahu, který je klidný a zaběhnutý. Řešila jsem to taky těsně před svatbou a musela jsem si určit který chlap má pro mě větší zázemí a dokáže mi vytvořit pohodovou rodinu. Možná bych o tom řekla novému příteli, aby věděl na čem je. Nejspíš bych zkusila něco ve smyslu "Víš Ondro, je tady jeden kluk, možná by si mě chtěl vzít..." (už hotovou svatbu bych zamlčela). Třeba by to dokázal Ondra rozčísnout - "Joo, jasně, já Tě miluju a chci Tě pro sebe" nebo by naopak sám vycouval. Asi bych se tím jen snažila zbavit odpovědnosti, ale třeba by to pomohlo. Musíš si sama říct pro a proti, koho znáš déle a lépe, kdo Ti dá zázemí, jestli po něm toužíš, kdo si myslíš že by byl lepší otec. Držím palce ! Určitě budeš šťastná, ať se rozhodneš jakkoli.
7