Maminka.czVýživa a stravování

Příběh, začínající před více než 50-ti lety

Reklama 4.  3.  2013
První multifunkční kuchyňský přístroj Thermomix představila společnost Vorwerk již v roce 1961. V současné době, především díky inovacím, se Thermomix stal součástí nejen mnoha domácností, ale i profesionálních kuchyní slavných šéfkuchařů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pomocí Thermomixu se vaření stalo rychlejším a především jednodušším. Thermomix se používá nejen na vaření vajec, polévek, čočky na kyselo, ale i k přípravě různých pomazánek a dresinků na saláty. Poradí si i s uhnětením těsta na chléb či dort. Thermomix vás jistě příjemně překvapí přípravou zmrzliny, likérů a dovede také namíchat osvěžující ovocné koktejly. Tento inteligentní kuchyňský pomocník vaří celá jídla téměř samostatně a zvládne i míchání stálou rychlostí, jako pomocí vařečky.

Vzhledem ke svým rozměrům je vhodný do jakékoliv kuchyně. Příslušenství obsahuje pouze několik kousků, které vám ale vystačí na celé vaření. Nepotřebujete tedy jako při běžném vaření spoustu hrnců, misek a talířů. Součástí příslušenství je i systém Varoma pro vaření v páře, díky němuž je možné snadno uchovat v potravinách vitamíny a připravovat pokrmy s nízkým obsahem tuku. Obsahuje také varný košík pro přílohy jako je rýže, brambory či zelenina a pro přípravu čerstvých ovocných šťáv. Pěny, krémy či vaječné bílky lze vyšlehat metličkou. Thermomix šetří energii a snižuje čas strávený vařením. Mnoho činností vykonává zcela samostatně, stačí pouze nařídit čas, rychlost, teplotu.

Nebaví Vás stále vymýšlet co vařit? I s tím Vám Thermomix pomůže. Odborníci na výživu sestavili přibližně 1.000 receptů speciálně pro Thermomix. Recepty jsou vytvořeny tak, aby nejen úspěšně uvařili i kuchařští začátečníci, ale aby odpovídali požadavkům zdravého životního stylu. Rozsáhlá databáze receptů je na internetu, či v podobě tištěných kuchařek a brožur, samozřejmostí je pravidelný newsletter. Profesionální servis ještě doplňují aplikace pro iPhone a iPad a zelená linka 800 168 987.

Kontaktovat s ostatními uživateli se můžete buď prostřednictvím oficiálních komunitních stránek www.svetreceptu.cz nebo na www.facebook.com/ThermomixCeskaRepublika. Společnost Vorwerk, vyrábějící Thermomix, byla jako rodinná firma založena již v roce 1883. V současné době přístroj používá více než sedm milionů uživatelů po celém světě. Společnost v roce 2011 dosáhla rekordního výsledku 635.000 prodaných přístrojů.

Prodej probíhá prostřednictvím přímého prodeje. Pro objednání vyzkoušení přístroje můžete využít formuláře na webových stránkách www.thermomix.cz a sjednat si schůzku s obchodním poradcem. Thermomix vám předvedeme přímo u vás doma.

Více informací, včetně postupu, jak si objednat naleznete na www.thermomix.cz.

Témata: Výživa a stravování