Maminka.czKam s dětmi

Přijďte dnes za námi do Hamleys. Nákupy s Maminkou pokračují

redakce 11.  11.  2017
Nemáte ještě plán na dnešní den? Vezměte děti a přijďte s nimi do hračkářství Hamleys v Praze, kde pro vás časopis Maminka připravil den plný zábavy, her a soutěží.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Součástí akce Nákupy s Maminkou je totiž i doprovodný program – najdete nás v lounge časopisu Maminka v hračkářství Hamleys, Na Příkopě 14 v Praze 1.

Pro vás a pro vaše děti bude připraveno celé spodní patro, kde čeká doprovodný program, tvůrčí dílničky, klaun Ferda a pro 1000 nejrychlejších shopaholiček i dárek. Při předložení účtenek v hodnotě alespoň 2000 korun v rámci nákupní akce získáte navíc ještě zajímavé dárky.

Chcete více výhod? Vezměte s sebou vyplněný registrační formulář, který naleznete ZDE nebo na přiloženém kartonu v listopadovém vydání časopisu MAMINKA, a získejte další výhody. Třeba kredit na atrakce 1+1 zdarma nebo stavebnici LEGO jen za půlku.

Ještě dva dny výhodných nákupů!

Až do neděle 12.11. můžete se slevovými kupóny z listopadové Maminky nakupovat ve vybraných obchodech. My v redakci jsme se vydali na nákupy do Babiez, Crocodilina a parfumerie FAan. Podívejte se na reportáže z našeho nakupování.

Šéfredaktorka časopisu Maminka Alice Rossi s dcerou Adinkou zamířila nakoupit nové bačkůrky do Crocodilina.

Zástupkyně šéfredaktorky a editorka časopisu maminka Lenka Čopáková pro změnu vyrazila nakupovat vánoční dárky do parfumerie FAnn v OD Kotva.

Webeditorka Markéta Novák Matějková se vydala  do velké prodejny Babiez v Galerii Harfa omrknout nové kolekce kočárků a zjistit, jaké jsou novinky na trhu pro nejmenší, aby mohla připravit na web tipy na vánoční dárky pro miminka a batolata.

Nákupy s Maminkou jsou v plném proudu. Výhodně můžete nakupovat až do neděle

 

Témata: Video, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Nákupy s Maminkou, Nákupy, Lego, Doprovodný program, Vánoční dárek, Šéfredaktorka, Patro, Galerie Harfa, Klaun, Dnešní den, Novák Matějková, Šéfredaktorka časopisu, Maminka, Inzerce, Od Kotva, Editorka, Nákupní akce, Vybraný obchod, Parfumerie, Maminka Alice Ross, Markéta Novák Matějková, Harfa