Maminka.czZdraví

Přijďte se nalíčit do OC Letňany a podpořte boj proti rakovině prsu

redakce 18.  10.  2013
Přijďte se nalíčit do OC Letňany a podpořte boj proti rakovině prsu
Říjen je celosvětově vnímán jako měsíc boje proti rakovině prsu a podpory nemocných žen. Zapojte se časopisem Moje psychologie do boje proti této nemoci i vy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tuto neděli, 20. října 2013, vás zveme od 13 do 19 hodin do OC Letňany v Praze, kde se v rámci velkého charitativního projektu Měsíc v růžové koná zábavná akce s módní přehlídkou a dalším programem.

Štěpánka Duchková a Pavel Callta v roli moderátorů uvedou zajímavé hosty: například Karolínu Ruppert, Veroniku Freimanovou, Simonu Matáskovou, šéfredaktorku časopisu Moje psychologie, lékaře z Onkocentra a Mamma centra, ředitelku občanského sdružení Mamma Help Janu Drexler, Bena Cristovao a další.

Namalujte si rty na růžovo

Zveme vás také ke stánku časopisu Moje psychologie. Zde si můžete nejen zakoupit aktuální říjnové růžové číslo věnující se rakovině prsu, ale i si nechat od vizážistky odborně nalíčit rty a zapojit se do zábavného focení u smileboxu. Na prvních 300 z Vás čeká jako dárek rtěnka Astor dle vašeho výběru.

Témata: Zdraví, Rak, Štěpánka Duchková, Pavel Callta, U Smile, Let, OC Letňany, Boj, Zábavná akce, Letňany, Nal, Mamma HELP, Letná, Zdraví na Heureka.cz