Maminka.czŠkolák

Přijďte si užít školní party s Barbie a Monster High!

redakce 19.  10.  2011
Přijďte si užít školní party s Barbie a Monster High!
Třetí říjnový víkend chystá společnost Mattel v rámci veletrhu hraček a her Itea dvoudenní program pro děti a jejich rodiče. Nechte se unést do pohádkového světa a potkejte se s Barbie a Monster High ve dnech 22. - 23. 10. 2011, na PRAŽSKÉM VÝSTAVIŠTI – HOLEŠOVICE v Průmyslovém paláci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Malé návštěvníky přivítá jejich oblíbená panenka Barbie, ale také nové panenky ze střední strašidelné školy Monster High! Na děti čeká spousta zábavných her, napínavých soutěží o hodnotné ceny jako jsou Barbie DVD, knížky, panenky s autogramem a dárky pro každého, kdo přijde!

Nedělním překvapením bude mini koncert Ewy Farne, která představí svou novou písničku Monster High. Fanynky a fanouškové Ewy mohou využít malé autogramiády a nechat si vytvořit její podpis například na nějakou z nově vyhraných nebo zakoupených panenek a dalších báječných hraček. S příšerkami Monster High i panenkou Barbie se mohou návštěvníci nechat na památku vyfotit.

I milovnice knížek si přijdou na své. Od září již mohou české teenagerky sledovat osudy hrdinů školy Monster HighTM na stránkách prvního dílu románu Lisy Harrison „Monster HighTM, S Příšerami v jedné lavici“. V rámci eventu proběhne její speciální křest - pokřtí ji samotné Monster High oživlé panenky!

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Barbie, party, Part, Oblíbená panenka, Par, Harrison, Pár, Příšerka, Bar, Bár, Příšera