Maminka.czKrálovská rodina

Všechno nejlepší, Georgi! Podívejte se na nové fotky už šestiletého prince

redakce 22.  7.  2019
Již šesté narozeniny oslaví prvorozený syn Kate a Williama – George. Při této příležitosti zveřejnil Kensingtonský palác nové fotografie malého prince.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Je to neuvěřitelné, ale je to již šest let, kdy se nejoblíbenější královský pár Kate s Williamem stali rodiči. Nutno říct, že za šest let neztratil princ George nic ze své roztomilosti. To potvrzují i nové fotografie, které k jeho narozeninám zveřejnil Kensingtonský palác. U fotografií nechyběl popisek, že fotky byly pořízeny na zahradě Kensingtonského paláce, který je domovem královské rodiny.

Podle informací ze zahraničí princ své narozeniny oslaví s rodiči a sourozenci na dovolené. Momentálně totiž podle zahraničních informací pobývají na ostrově Mustique.

Princ Louis slaví třetí narozeniny! Maminka ho vyfotila cestou do školky

George je nejstarším ze tří dětí Kate a Williama. V pořadí na nástupnictví na britský trůn je třetí – před ním je jeho otec William a dědeček Charles. Má mladší sestru Charlotte a bratra Louise, který letos oslavil rok.

Co jste o Georgeovi možná nevěděli

  • Ve dvou letech se objevil společně se svou prababičkou na poštovní známce.
  • George miluje dinosaury a jeho pokoj údajně zdobí plakáty s dinosaury.
  • Navštěvuje londýnskou školu Thomas's Battersea. Školné vyjde v přepočtu na sto osmdesát tisíc za trimestr u dětí od čtyř do sedmi let, u starších je to o něco více.
  • Přestože na veřejnosti působí zdrženlivě, podle svých rodičů je pěkný divoch jako každé jiné dítě.
Navštěvuje londýnskou školu Thomas's Battersea. Školné vyjde v přepočtu na sto osmdesát tisíc za trimestr u dětí od čtyř do sedmi let, u starších je to o něco více.

Více na https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-vip/554424/princ-george-slavi-6-narozeniny-tohle-jste-o-nem-mozna-nevedeli.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

 

Témata: Královská rodina, první narozeniny, Charles, Popisek, NEJ, William, Prvorozený syn, Charlotte, Kensingtonský palác, Školné, Georgi, Fotka, Nová fotka, Narozeniny, Roztomilost, Ken, Princ, Fotografie, Ostrov, Kate a William, Princ Louis