Maminka.czSlavní rodiče

Princ George slaví 4 roky. Už nemusí nosit podkolenky, ale na kalhoty si ještě počká

redakce 21.  7.  2017
Princ George v sobotu 22. 7. oslaví své 4. narozeniny. Jakou oslavu mu chystají jeho rodiče a proč si ještě počká na dlouhé kalhoty?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Podle zahraničních médií je George nejvlivnějším dítětem své generace. Kdekoliv se se svými rodiči objeví, tak vzbudí rozruch a zájem.

Určitě jste si všimli, že George nosí při každé příležitosti bez ohledu na počasí kraťasy. Britské vydání Harper´s Bazaar proto otázku, proč nenosí princ George dlouhé kalhoty, položilo odborníkovi na etiketu Williamu Hansonovi.

„Kalhoty jsou vyhrazeny starším chlapcům a mužům, zatímco kraťasy jsou společenským příznakem pro chlapečky. I když se počasí mění, má se za to, že chlapec v kalhotách by byl považován za známku špatného původu. Žádný šlechtic hodný svého jména, natož člen královské rodiny po ničem takovém netouží. Ani vévodkyně z Cambridge,“ vysvětlil. Vysvětlení je tedy jasné, dlouhé kalhoty nosili dříve kluci z chudších vrstev, což George rozhodně není.

Princ George má dnes 4 roky. Podívejte se na jeho nejnovější oficiální fotku

Kdy tedy bude moci George poprvé obléknout dlouhé kalhoty? Podle Williama Hansona si bude muset ještě počkat čtyři roky, tedy do svých osmi let. Z čeho ale princ už "vyrostl", jsou podkolenky. Na zahraniční návštěvě Polska a Německa tento týden se tak ukázal už s krátkými ponožkami.

Po čem touží královské děti? George chce šermovat, Charlotte jezdit na koni

A jaká oslava malého prince čeká?

„Letos se zdá, že se bude odehrávat ve stylu dinosaurů, které má malý čtyřletý George v oblibě – jeho teta Pippa mu nedávno dala knihu na tohle téma a ta slavila velký úspěch, stejně jako dinosauří samolepky. Právě Pippa slíbila své sestře, že jí s přípravou oslavy pomůže. Na dinosauří téma by měly být výzdoba i samotný dort, “ uvedli na webu Supermámy.cz.

Vévodkyně Kate princovu slabost pro dinosaury potvrdila také při nedávné návštěvě v londýnském Natural History Muzeu. Tam místním školákům prozradila, že George dinosaury miluje a ze všeho nejraději má tyranosaura.

Je vidět, že George je v soukromí úplně stejný jako jeho vrstevníci. No řekněte, čí syn si nikdy nehrál s dinosaury?

Princi Georgeovi přejeme vše nejlepší!

Video: Princezna Charlotte a princ George si hrají s balónky

GALERIE: To je nuda! Princ George si prababiččiny narozeniny moc neužíval
Co měly královské děti oblečené na svatbě Pippy? A proč George plakal?
Podívejte se na první fotky družičky Charlotte a pážete George na svatbě Pippy
Témata: Slavní rodiče, Princ George, Nuda, Německo, Princezna Charlotte, Cambridge, Výzdoba, Sla, Georg, Polsko, Nos, Harper, Slabost, Pippa, Malý princ, Soukromí, Rok, Londýn, Dinosaurus, Oslava, Kalhoty, Zahraniční návštěva, Starý chlapec, George, Princ