Maminka.czBatole

Prince George už chodí do školky

7.  1.  2016
Jsou mu dva roky pryč, to je nejvyšší čas zapojit se i do dětského kolektivu. A tak si princ George sbalil ráno baťůžek a vydal se do školky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Maminka Kate ho na jeho první školkový den vybavila tmavěmodrou prošívanou bundou a světlemodrým batůžkem, ve kterém se skrývaly bačkory, náhradní oblečení, svačina, ovoce a jistě nechyběla ani oblíbená hračka, která mu měla pomoci překonat případný splín po domově. 

Klepněte pro větší obrázek

Hračka však nebyla třeba. George se do školky na děti moc těšil a rozdával úsměvy na všechny strany jako profík. Ve školce se mu vůbec nestýskalo z dětí byl nadšený a těší se na další dny. 

Charlotte a George přejí krásné svátky vánoční

Kate si pečlivě prostudovala prezentace školek v  šírším okolí Anmer Hall, kde celá rodina žije a rozhodla se, že bude chodit do školky, která při práci s dětmi využívá metodu Montessori - Westacre. Zatím George do školky chodí jen na pár hodin, ale postupně by měl do školky chodit na dva až tři dny v týdnu a zůstávat tam do oběda.  

VIDEO: Rozkošný sestřih života malého prince George
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
 Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Foto: Profimedia.cz

Témata: Děti, Slavní rodiče, Batole, Mateřská škola, Princ George, Náhradní oblečení, Anmer Hall, Sestřih, Oblíbená hra, Georg, Splín, Charlotte a George, George, Princ, Chod