Maminka.czMateřská škola

Princezna Charlotte nastoupí v lednu do školky. Kolik za ni Kate a William zaplatí?

redakce 18.  12.  2017
Princ William a vévodkyně Kate zveřejnili svou rodinou vánoční fotografii. Zároveň oznámili, že princezna Charlotte nastoupí v lednu do školky Willcocks Nursery School, která se nachází poblíž Kensingtonského paláce v Londýně.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jsme potěšeni, že vévoda a vévodkyně z Cambridge si vybrali pro princeznu Charlotte mateřskou školku Willcocks. Těšíme se, až u nás Charlotte v lednu přivítáme," uvedlo vedení školky. 

Klepněte pro větší obrázek

Vánoční fotografie vévody a vévodkyně z Cambridge s dětmi.

Charlotte nastoupí do školky od začátku příštího roku. Nejprve ji tu čeká krátký pobyt s rodiči, aby si na nové prostředí zvykla. Poté budou Kate s Williamem muset odejít, a teprve pak se zjistí, jestli se malé princezně ve školce líbí nebo ne. 

ČTĚTE TAKÉ: Vánoce v královské rodině: Děti zdobí stromek, dospělí pijí čaj. Co jedí k večeři?

Vévodkyně Kate  je znovu těhotná. V roce 2018 porodí třetí dítě

Vedení školky doporučuje, aby si Charlotte pro začátek vzala svou oblíbenou hračku nebo fotografii z domova, zároveň pak dostane do rámečku fotku své učitelky. Vztah s učiteli je podle nich velice důležitý. 

"Když si dítě vytváří vztah s učiteli, žádáme rodiče, aby byli v okolí prvních pár dnů a týdnů, aby se mohli kdykoliv vrátit, když to bude nutné," sdělila mluvčí školky. 

GALERIE: Vánoční fotky dětí, které se nepovedly: Očekávání vs. realita

A kolik královská rodina za školku zaplatí? Školné činí 3 050 liber ( 88 740 korun) za dopoledne, za odpoledne si rodiče připlatí dalších 1 800 liber (52 371 korun) za trimestr. Ročně to pak vychází na 14 500 liber, což je zhruba 420 000 korun.

Třída, do které Charlotte nastoupí, je zaměřená na poezii a hrnčířství. 

Kate je potřetí těhotná. Tato fakta musíte vědět:

Vévodkyně Kate a princ William oznámili v září světu radostnou novinu a to, že čekají třetí dítě. Na svět by mělo přijít pravděpodobně v dubnu příštího roku. V květnu 2018 se bude konat další veliká událost a to sice svatba prince Harryho s jeho snoubenkou Meghan Markle. 

Tisk už spekuluje o jménech budoucího člena královské rodiny. V případě dívky zmiňuje jména Alice a Alexandra a v případě chlapce tipuje Jamese nebo Philipa.

Podívejte se, jak Kate sluší třetí těhotenství. Po dlouhé době se ukázala na veřejnosti
Princ George šel poprvé do školy jen s tátou Williamem. Kate trápí ranní nevolnosti
Vždy sladěné! Kate a princezna Charlotte: Nejstylovější máma s dcerou?

 

 

 

 

Témata: Děti, Předškolák, Královská rodina, Hlídání dětí, Mateřská škola, princezna, Charlotte, Náš, Led, Kensingtonský palác, Vévodkyně, Princ William, Fotografie, První pár, Poplatek, Kate, Malá princezna, Kat, Kate a princ William, Kate a William, Londýn, Alexandra, Rodinka, Princ Harry, Školné