Maminka.czMóda

Princezna Charlotte udává módní trendy. Stejné šatičky může nosit i vaše dcera

Simona Procházková 25.  4.  2018
Malá britská princezna jde ve stopách své maminky, vévodkyně Kate. Oblečení, které si Charlotte oblékne, jde ihned na dračku. Necháte se inpirovat jejím šatníkem pro svou dceru?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Královské děti, princezna Charlotte a princ George, většinou na veřejnosti vidíme vždy skvěle sladěné s jejich rodiči. Není vůbec divu, že oblečení, ve kterém se ukážou, je vykoupené během pár hodin. Zatímco u prince to není tak žhavé, přece jen je kluk a navíc většinou nosí šortky se svetříkem, z princezny Charlotte se pomalu, ale jistě stává britská módní ikona, jakou je její maminka, vévodkyně Kate.

George a Charlotte se přijeli podívat na nejmladšího brášku do porodnice

Po modrých šatech se jen zaprášilo

Princeznu Charlotte nejčastěji vídáme v pohodlných a vzdušných šatech, které vždy doplňují krátký svetřík a boty ve stejné barvě. Nejinak tomu bylo také v pondělí, když šla se svým bratrem a tatínkem navštívit maminku a novorozeného bratříčka do porodnice.

Modré šatičky s bílým límečkem značky Little Alice London, kterou mimochodem vlastní kamarádka vévodkyně Kate, se ve všech dostupných velikostech vyprodaly na eshopu během pár hodin. A tak je to téměř se vším, co malá Charlotte oblékne.

Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!

Sympatické je, že většina kousků je cenově dostupných, takže si je může dopřát klidně i vaše dcera. V případě zmiňovaných modrých šatů se jednalo o částku v přepočtu okolo 1300 Kč.

To je poměrně symbolická částka například v porovnání s tím, kolik peněz investují do oblečení svých dětí světové celebrity jako například Victoria Beckham, která se nezdráhá pořídit dceři Harper šaty klidně za deset tisíc, nebo Beyoncé, jež šestileté dceři Blue Ivy platí dokonce stylistu.

První fotky královského miminka! Kate s Williamem ukázali druhého syna

Všichni chtěli zavinovačku, jakou měla Charlotte

Už když se princezna Charlotte narodila a její rodiče ji představili světu v bílé zavinovačce, strhla se mela. „Zavinovačky jsme vyprodali během pár hodin. Zájem z celého světa byl obrovský,“ prohlásila tehdy Gillian Taylor, ředitelka britské oděvní společnosti, u níž si Kate a William pořídili výbavičku na odchod z porodnice. A vypadá to, že tato „posedlost stylem královské rodiny“ jen tak jejich fanoušky neopustí.

Podívejte se do galerie a dejte nám vědět, jak se vám styl princezny Charlotte líbí.

VIDEO: Podívejte se, jak to princezně Charlotte a princi Georgeovi slušelo při pondělní návštěvě porodnice

Princezna Charlotte nastoupí v lednu do školky. Kolik za ni Kate a William zaplatí?
Vždy sladěné! Kate a princezna Charlotte: Nejstylovější máma s dcerou?
Malá princezna Charlotte oslaví druhé narozeniny. Podívejte se, jak je roztomilá
Témata: Děti, Dcera, Móda, Dětské oblečení a dětská obuv, Victoria Beckham, Trendy, ikona, princezna, Blue Ivy, Zavinovačka, Kate s Williamem, Šestiletá dcera, Královská dítě, Šaty, Jenny, Šortky, Kate, Beyoncé, Princeznička, AHA!, Charlotte, Harper, Královská rodina, Mód, George, Dětská obuv na Heureka.cz