Maminka.czKrálovská rodina

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Simona Procházková 21.  3.  2023
Princezna z Walesu je známá tím, že velmi ráda fotí svou rodinu, manžela, prince Williama a jejich tři malá princátka. O víkendu zveřejnila na sociálních sítích několik nových fotografií, na kterých je se svými ratolestmi ona sama. Rozzářená, spontánní a láskyplná. Chcete se dojmout? Tak se podívejte.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

U příležitosti Dne matek, který se ve Velké Británii slaví dříve než u nás (letos to bylo v neděli 19. března, zatímco v Česku tento svátek oslavíme třetí neděli v květnu), se Kate pochlubila minisérií portrétů se svými ratolestmi, princeznou Charlotte (7) a princi Georgem (9) a Louisem (4). Ke snímkům připojila na Instagramu vzkaz s přáním: "Šťastný Den matek od naší rodiny pro tu vaši."

VIDEO: 5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Princezna Kate je prý přísná, ale spravedlivá, milující, neskonale trpělivá a starostlivá máma, která se svými dětmi tráví veškerý volný čas, a to velmi aktivně. Chodí pěšky na výlety, jezdí na koni, kempují, pěstují si vlastní zeleninu, vaří společně večeře… Když byli její potomci malí, neváhala dokonce několikrát porušit prastaré tradice monarchie, aby mohla skloubit své královské povinnosti s péčí o miminka. Jejich potřeby byly pro ni vždy na prvním místě. Když bylo princezně Charlotte teprve devět měsíců, odmítla tak Kate například delší oficiální cestu do Indie a zůstala doma.

Zbrusu nové, dosud nezveřejněné snímky pořídil dvorní fotograf královské rodiny Matt Porteous, a to loni během letní dovolené, kterou rodinka trávila na svém venkovském sídle Anmer Hall v Norfolku.

Klepněte pro větší obrázek

Pohodlné džíny, košile nebo pletený svetr, sportovní boty, to jsou podle akční mámy Kate nejoblíbenější módní kousky pro volné dny v přírodě na venkově. A to jak pro ni, tak pro děti. S rozpuštěnými vlasy a bez dokonalého make-upu princezna mezi svou drobotinou jen září.

Princové George a Louis a princezna Charlotte jsou děti jako všechny ostatní. Rádi dovádí, rozpustile se pošťuchují, je jich všude plno. Jejich maminka se netají vášní pro fotografování a její vlastní rodinné snímky z každodenního života za zdmi paláce jsou úžasně uvolněné, vtipné a spontánní. Není divu, že když se čas od času některými pochlubí, vzbudí velký ohlas a nadšení.

Klepněte pro větší obrázek
Špagety, kari a k snídani jablíčka. Na čem si pochutnávají princové George a Louis a princezna Charlotte? Zvládnou pizzu i dort
Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Rodina, Královská rodina, Instagram, slavné děti, Sociální sítě, monarchie, Princezna Diana, princezna, Princ George, Princ William, Vévodkyně Kate, Den matek, Pravnoučata, Indie, Česká republika, Nový snímek, Kensington, Norfolk, Velká Británie, Princezna Charlotte, Soukromí, Kate Middleton, Manžel