Připravit ke startu, vyrážíme s Römer King II LS

Reklama 29.  9.  2014
Autosedačka Römer King II LS, která je určena dětem od 9 do 18 kg, je novinkou od společnosti Britax Römer. Její jedinečnost spočívá v tom, že je vybavena novým světelným a akustickým indikátorem pásů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Experti této společnosti vybavili autosedačku veškerými bezpečnostními funkcemi, které zaručují dětem i rodičům bezstarostnou a pohodlnou jízdu. RÖMER KING II LS úspěšně prošla testem převrácení vozidla, který je nařízen dle nového předpisu ECE R44/04. Tyto předpisy mají za úkol testovat, zda v případě převrácení, bočního nárazu či bočního nárazu s otočením vozidla, nebude cestující vyhozen ze zádržného systému.

Pěti bodové pásy, kterými je autosedačka vybavena, tomuto riziku předchází a udrží dítě usazené v ochranné autosedačce. Kromě dalších bezpečnostních prvků, které jsou již u této značky standardem, poskytuje malým pasažérům pohodlnou jízdu a rodiče mohou autosedačku hravě uzpůsobit vzrůstu i potřebám dítěte.

Klepněte pro větší obrázek 
Zdroj: BRITAX RÖMER

Česká rodinná společnost Baby Direkt, specializující se na prodej kompletního sortimentu pro děti, nabízí tuto novinku v několika barevných variacích. Společnost BRITAX RÖMER je výrobcem jedněch z nejkvalitnějších autosedaček na celém trhu a své výrobky má promyšleny do posledního detailu. Zaměřuje se nejen na kvalitu, ale i na design výrobků, který se líbí rodičům i samotným uživatelům. Měkce polstrované potahy jsou lehce a rychle odnímatelné a tím poskytují snadnou údržbu. V nabídce společnosti Baby Direkt zákazníci naleznou desítku barevných variací pro holky i kluky. Potahy Smart Zebra či Taupe Grey jsou velmi originální, vtipné a hodí se pro každé dítě.

Příprava před startem

Jak správně usadit a připoutat malého závodníka do autosedačky? Posaďte svého potomka do sedačky a upravte opěrku hlavy do správné výšky. Ramenní popruhy musí být umístěny ve stejné úrovni jako ramena dítěte. Spojte obě poloviny přezky od pásu autosedačky a zacvakněte do zámku. Ramenní popruhy přitáhněte a ujistěte se, že jsou v oblasti pánve dobře utaženy.

Polstrování popruhů na hrudníku musí být ve správné poloze a pásy nesmějí být překroucené. Až pak zatáhněte směrem dopředu za dotahovací popruh. Až uslyšíte dvojité cvaknutí a rozsvítí se kontrolka, je dítě bezpečně a správně připoutáno. Pro ujištění můžete zkontrolovat mezeru mezi polstrováním hrudníku a hrudníkem dítěte. Mezera nesmí být větší než na  dva prsty.

Další informace o produktu a u jakých autorizovaných prodejců jej lze zakoupit, naleznete na webových stránkách www.babydirekt.eu.

Další fotografie ve fotogalerii:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Zdroj: BRITAX RÖMER