[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]
Děti by pribináček jedly na kila. Pokud vás ale trápí jeho poměrně vysoká cena, není nic jednoduššího, než si ho vyrobit doma! Vyjde vás to mnohem levněji a příprava je opravdu snadná.
A ještě to má jednu výhodu. Kupovaný tvarohovo-smetanový krém je mnohdy hodně sladký, tady můžete cukr regulovat. Tak hurá do toho. Pochutnají si všichni, nejen děti.
Na 8 porcí budete potřebovat:
Postup: Obě smetany, ideálně o pokojové teplotě, vyšlehejte společně s vanilkovými cukry na klasickou, hustou šlehačku. Potom do ní vmíchejte a následně krátce všlehejte tvaroh. Podle chuti můžete ještě přisladit moučkovým cukrem.
Do takto připraveného tvarohového dezertu můžete vmíchat například rozmačkané jahody, jiné ovoce nebo kakao.