Pro věrné zákazníky si Globus připravil mnoho odměn a výhod

Reklama 9.  11.  2015
Ne nadarmo se říká, že věrnost se vyplácí. To dobře vědí i členové programu Globus Bonus. Za jejich věrnost je Globus odměňuje nejen mnoha slevami, ale i jinými benefity ušitými zákazníkům na míru. Pro rodiče malých dětí je to například Mimi klub a pro motoristy třeba peněžní bonusy za nákup pohonných hmot.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Věrnostní program Globus Bonus přináší svým členům řadu zajímavých benefitů. Ty začínají už registrací. Zákazník se může do programu zapsat v kterémkoli z 15 hypermarketů Globus nebo jednoduše on-line na webu www.globusbonus.cz. Po obdržení věrnostní karty pak může začít čerpat všechny benefity. „Výhody klubu využívají statisíce věrných zákazníků,“ říká Martin Souček z marketingového oddělení Globusu.

Členové Globus Bonus klubu získávají za nákup vybraného bonusového zboží, které je vždy označeno přímo v obchodech a na letácích, zpět na svou věrnostní kartu peněžní bonusy. Ve skutečnosti jsou to reálné peníze, s kterými pak lze prostřednictvím karty ve všech hypermarketech a Baumarktech Globus platit další nákupy.

Klepněte pro větší obrázek 
V Globusu dostanou věrní zákazníci odměnu za každý nákup.

K dalším benefitům patří slevové kupony ušité na míru konkrétním klientům či sleva na nákup vín z Vinotéky Globus. Pod Globus Bonus program spadá nově i Mimi klub. Pro registrované nastávající maminky a rodiče dětí do 3 let je každý měsíc připravena široká nabídka produktů za zvýhodněnou cenu i mnoho rad a tipů, jak pečovat o miminko. Motoristé zase ocení, že na svou věrnostní kartu mohou načítat 25 % z každého nákupu na čerpací stanici. „Čtvrtina z každé útraty vás přiblíží k získání vyššího řádu věrnosti,“ popisuje Martin Souček.

Čím větší nákup, tím více odměn

Program Globus Bonus totiž probíhá v tříměsíčních cyklech. Podle výše útraty za předcházející čtvrtletí jsou členové klubu rozděleni do tří věrnostních řádů – zlatého, stříbrného a bronzového. „Zařazení není stálé, ale po každém vyúčtování se může měnit. Chceme, aby byl program férový a pro všechny spravedlivý. Platí tedy, že čím víc zákazník v Globusu nakupuje, tím více odměn získá,“ vysvětluje Martin Souček. Množství slevových kuponů, které člen klubu získá, se odvíjí od věrnostního řádu. Členové zlatého řádu získávají šestnáct slevových kuponů na čtvrtletí, ve stříbrném řádu je to deset kuponů a v bronzovém šest.

Klepněte pro větší obrázek 
Globus Bonus klub má tři věrnostní řády.

Ani na narozeniny Globus nezapomíná. Dárkem pro ty, kteří patří do zlatého řádu, je 10% sleva na jeden nákup v měsíci, kdy narozeniny slaví. Zákazníci, kteří patří do řádu stříbrného či bronzového, jsou obdarováni kuponem se slevou 5% na jeden nákup. Neopomenutelnou výhodou je také sleva na odvoz objemného zboží, jehož jeden kus se nevejde do nákupního vozíku. Členové nejvyššího řádu mají tuto službu zcela zdarma. To vše proto, že si v Globusu svých věrných zákazníků opravdu váží.