Maminka.czTěhotenství

Problémy v rodině nebo zaměstnání? Pomohou vám naši poradci

LH 11.  5.  2012
Kdysi sladký drobeček vás ničí záchvaty vzteku? Dcera vytrvale odmítá jakoukoliv zeleninovou složku v jídle? Nebo snad váš zaměstnavatel vyhrožuje výpovědí? Netrapte se zbytečně a s důvěrou se obraťte na naše odborníky v poradnách.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Řada z vás služby našich poraden využívá. Pro ty, které ještě nemají zkušenost s pomocí našich odborníků, je tu malé představení:


Kariéra a zaměstnání:Hledáte práci umožňující kloubit profesi a rodinu? Plánujete návrat do práce po mateřské či rodičovské dovolené a zajímá vás, jak na to, aby všechno klaplo? Chystáte se na mateřskou? Profesionální řešení vám poskytne zakladatelka specializovaného kariérního portálu mámavpráci.cz Jana Bauduin.

Poradna pro rodiče a děti:Se vším, co se týká výchovy, poruch učení či krizových stavů vám pomůže Alena Weberová, sociální pracovnice a speciální pedagožka s dlouholetou praxí.

Nutriční poradna:Nechutenství, nedostatečný pitný režim nebo přibírání na váze s vámi ochotně bude řešit nutriční terapeutka Hana Knížková – odbornice na výživu a správný životní styl dětí od 3 do 18 let.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Kariéra, pořad, Hana Knížková, Zaměstnání, Problém, Pór, Sociální pracovnice, Náš