Provoňme podzim hruškami

Reklama 5.  10.  2015
Chladný podzim se blíží se svým sychravým počasím. Na spoustu z nás působí trochu depresivně, a proto je skvělé si ho zpříjemnit hřejivými vůněmi a chutěmi. Představte si sledování barvících se listů z pohodlí domova a popíjení horkého nápoje s chutí a vůní hrušky. Idylka, že?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Málokdo má podzim opravdu rád. Snad kromě toho, že si konečně můžeme obléknout oblíbený podzimní kabátek nebo hřejivý kardigan. V módě je podzim velice zajímavý, ovšem chladné a sychravé počasí s častým deštěm a nepříjemně studeným větrem nás dokáže pořádně otrávit. Jak si zvednout náladu v těchto pošmourných dnech? Vyzkoušejte limitovanou edici HRUŠKA od Manufaktury, která je inspirovaná babím létem!

Klepněte pro větší obrázek

Hruška je totiž ovoce na podzim jako dělané. Nasládlá a hřejivá vůně a přírodní výtažky bohaté na kyseliny a vitamín C dodají naší pokožce hydrataci, vláčnost a také pomáhají v boji proti jejímu stárnutí díky antioxidačním účinkům. V Manufaktuře je tradicí 2x ročně limitovaná edice a tato se nad míru povedla.

Představte si, že začít můžete už ve sprše, která vás příjemně naladí. Zjemňující sprchový gel s hruškovým a ovesným výtažkem,panthenolem a glycerinem vaši pokožku úžasně provoní hřejivou vůní hrušek. Seženete ho za 139,- Kč v kamenných prodejných i na e-shopu.

Klepněte pro větší obrázek

Abychom předešly vysušené kůži, která je v těchto dnech velmi častým problémem, doplníme naši péči o Zvláčňující tělové mléko s hruškovým výtažkem a mandlovým olejem. Stejně jako u sprchového gelu se můžeme těšit na příjemnou vůni, péči beta-glukanu a ovocný výtažek. Navíc zde ještě ale dostaneme do pokožky vitamín E a panthenol, který podporuje regeneraci, výživu a hydrataci pokožky. Pokud budeme tělové mléko používat pravidelně, dosáhneme velmi hebké a pružné pokožky a zpomalíme její stárnutí. Příjemná vůně nás bude povzbuzovat velice dlouho, protože toto mléko kůži úžasně provoní. Pořídit si ho můžeme za 169,- Kč ať už z pohodlí domova nebo na prodejně.

Klepněte pro větší obrázek

Chladný podzim nesvědčí ani našim rukám, a tak je tu Manufaktura také s báječným Pečujícím krémem z této limitované edice. Nadchne vás vůní hrušek a jemností bambuckého másla. Vyživí vaše ruce, a díky lehké konzistenci se krásně vstřebá. Regeneruje, hydratuje a chrání. K dostání je za 159,- Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Když už je postaráno o vaši pleť a ruce, vaše tělo příjemně voní po hruškách a vy jste připravené vstoupit do podzimního chladu, zbývá už jen zahřát se zevnitř. Delikátní kombinace hrušek, karamelu a skořice přináší úžasný sirup z této edice, který je výborný k přípravě horkých nápojů. Obsahuje 83% hruškového pyré. Nadchne chutí tmavého karamelu a doladí vůni výraznou a aromatickou skořicí. Můžete si s ním dochutit také dezerty, či studené domácí limonády. Fantazii se zkrátka meze nekladou. Určitě bude výborný také s vanilkovou zmrzlinou. Seženete ho v kamenných prodejnách za 129,- Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Tak hurá na hrušky! Více informací na www.manufaktura.cz.