Maminka.czGalerie

První setkání s vnoučaty: Podívejte se na nejdojemnější okamžiky pro prarodiče

redakce 31.  5.  2021
Něžné, láskyplné, dojemné. Následující fotky vám pravděpodobně vženou slzy do očí. Podívejte se na mimořádně silné snímky prvního (a někdy i posledního) setkání prarodičů s jejich vnoučaty či pravnoučaty.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Z několika fotek je jasné, že dědeček nebo babička nebo ještě o generaci starší příbuzní jsou vážně nemocní a jejich dny se krátí. Někteří spatřili své vnouče a pár dnů na to zemřeli. Často to bylo i jejich poslední přání – vidět toho malého človíčka a smět si jej pohladit či pochovat.

VIDEO: Neslyšící babička učí hluchou vnučku znakovou řeč

Některé snímky jsou něžné, radostné, je na nich vidět štěstí. Jiné jsou vzácné i tím, že jde o první, ale zároveň také poslední setkání předtím, než babička nebo dědeček zemřeli. 

Schválně si přečtěte i popisky pod fotkami. Jejich autoři tam píší, jak fotky vznikly, kdo na nich je a proč jsou pro ně tak důležité. Galerii sestavil server Boredpanda.com. 

Tatínci u porodu: Intimní fotky ukazují, jaké jsou jejich první reakce
Dojemné! Pyšný děda se chodí koukat přes sklo na svou vnučku
Klasické fotky mimin jsou nuda. Tenhle táta proto fotí děti jinak
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Děti, Galerie, Novorozenec, Rodina, Péče o dítě a jeho výchova, Miminko, Babička, Prarodiče, Fotka, Slzy, Oka, Příbuzní, Okamžik, První setkání, Poslední setkání, Pravnouče, Znaková řeč, Kapesník, Neslyšící, Vnouče, Setkání, Následující fotka