Maminka.czGalerie

Radosti a úskalí života s dětmi! Těchto 20 husarských kousků dostalo rodiče do kolen

Simona Formánková 22.  6.  2022
Jsou to raubíři, rošťáci a svými bezprostředními nápady dokážou odzbrojit nejednoho dospělého. Že i vám vaše děťátko takto zpestřuje každý den? Podívejte se do fotogalerie na to, jakými vtipnými vzpomínkami se pochlubili na sociálních sítích ostatní rodiče.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nemusíte mít dům plný dětí, abyste na konci dne měli pocit, že jste zdolali minimálně Mount Everest. I tak by se dala popsat jednoduchá definice rodičovství. Ovšem nenechte se vyvést z míry. Naši malí raubíři nevymýšlí ztřeštěné nápady z kalkulu, aby nás naštvali nebo přivedli do blázince. Jsou to děti a stylem pokus-omyl jednoduše poznávají svět. 

Nám dospělým může samozřejmě jejich chování připadat nesmyslné a občas nepřípustné, ale ruku na srdce – všichni jsme byli děti a všichni máme na svém účtu příhodu, kterou v dospělosti přihazujeme "k dobru" na většině rodinných oslav. 

Současná doba moderních technologií jde ještě dál. Rodiče si tyto "nezapomenutelné chvíle" dokumentují i do svých rodinných alb. Podívejte se do galerie na ty nejpovedenější husarské kousky, které si pro ně děti přichystaly. Některé z nich vám možná budou více než povědomé. 

VIDEO: Ach, ti tatínci: Když dělá účes tatínek

Témata: Galerie, Rodičovství, Rodiče, zábava, Dětství, Fotografie, Sociální sítě, Mount Everest, Dostal, Kousek, Raubíř, Nápad, Živo, Úskalí, Koleno, Děti, Ever