Maminka.czMateřství

GALERIE: Mateřská láska se po staletí nemění. Podívejte se na dojemné retro snímky

Simona Procházková 12.  6.  2021
Od svých maminek nebo babiček často slyšíme, že ony byly vychovávány jinak a my naše děti až příliš rozmazlujeme. Určitě mají v mnohém pravdu. Jedno je ale jisté, láska k dětem se v čase nemění. Je pořád stejně pevná, dojemná a dokáže skály lámat. Podívejte se na tyto nádherné fotky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Krásné a láskyplné momenty maminek s jejich dětmi si můžete prohlédnout na dokonalých černobílých fotografiích Kena Heymana, které tento slavný fotograf zachytil již před více než padesáti lety a v roce 1965 zveřejnil v knize Family.

VIDEO: Proč maminky vstávají unavené? Takhle to v noci vypadá

„Matka s dítětem je silné téma. Spousta fotografií je nadčasová. Když se podíváte na tyto obrázky, vidíte, jak se maminky dotýkají svých dětí. Podívejte se na způsob, jakým drží své děti,“ řekl fotograf pro Goodhousekeeping.com

Kniha Family, které se prodalo kolem půl milionu výtisků, byla nominována na Pulitzerovu cenu. Jedinečné snímky, zachycující výjimečné pouto mezi matkou a dítětem, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.




 

Témata: Galerie, Mateřství, Rodičovství, Chování a vztahy, Dětství, Retro, Babička, Prarodiče, mateřská láska, Maminky ve světě, Kniha, Let, Mater, Jak, Krása, Maminka, Fotka, Mateřská láska!, Gal, Máť, Děti, Pulitzerova cena, Skála, Fotograf, Keňa