Maminka.czVáš domov

Rezidence Modřanka, ideální bydlení pro rodiny

Reklama 22.  12.  2016
Najít vhodné bydlení v Praze je pro rodiny s dětmi obtížné. Dvě klasické možnosti – bydlení v centru nebo na okraji – s sebou přináší výhody a nevýhody, které je obtížné skloubit. Výsledek je tak otázkou kompromisů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

První možnost, bydlení v centru, je spojené s mnohými negativy – nedostatek parkovacích míst, málo dětských hřišť a parků, hluk, nadměrná automobilová doprava. Některé lokality navíc nejsou příliš bezpečné.

Alternativou k tomu je bydlení v některé z okrajových, vesnických částí Prahy. Výhody ve formě zeleně a klidu jsou však často převáženy nevýhodami ve formě obtížné dostupnosti městskou hromadnou dopravou a špatné občanské vybavenosti.

Naštěstí už v posledních letech vznikají novostavby v Praze, které na rodiny s dětmi myslí a spojují výhody obou předchozích možností – centra i okraje Prahy – bez jejich nevýhod. Rodiny si tak mohou dopřát pohodlné a krásné bydlení bez kompromisů.

Moderní bydlení v Modřanech

Mezi těmito projekty vynikají taky moderní byty v Rezidenci Modřanka, která je situovaná v městské části Praha 12 - Modřany, v klidné oblasti na jižním okraji Prahy. Tradičně oblíbeným místem k bydlení pro rodiny s dětmi.

Klepněte pro větší obrázek

Hlavní výhodou této lokality je její umístění uprostřed přírody. Obyvatelé si mohou vychutnat dlouhé romantické procházky kolem Vltavy nebo se s dětmi vydat po naučné stezce nedalekým přírodním parkem Modřanská rokle.

Parkem vede také žlutá turistická značka, několik cyklostezek a jsou tu i dětská a sportovní hřiště. Volný čas tu tak může příjemně trávit celá rodina společně.

Klepněte pro větší obrázek

Z Rezidence Modřanka to je pár kroků do přírody a zároveň i pár zastávek do centra, a proto patří mezi lokality s dobrou dopravní dostupností jak do centra, tak do přírody. Spojení zajišťuje autobusová a tramvajová doprava a v docházkové vzdálenosti je dokonce i vlakové nádraží. Cesta do centra vám tak zabere maximálně půl hodinky.

Samozřejmostí je také veškerá občanská vybavenost – základní a mateřská škola, obchody, restaurace, sportovní centra, městský úřad, Modřanský biograf, poliklinika a vše další, co je potřebné k pohodlnému rodinnému životu.

Klepněte pro větší obrázek

Architektonické uspořádání moderních bytových domů v Rezidenci Modřanka do tvaru podkovy vytváří jedinečný soukromý prostor pro travnaté atrium se stromy. Jeho součástí bude i dětské hřiště.

Díky všem výše zmíněným aspektům je Rezidence Modřanka ideálním místem pro krásné a příjemné rodinné bydlení.

Témata: Váš domov