Maminka.czNovorozenec

Rodičovská postel? Zapomeňte! Tohle vás čeká, jakmile máte dítě

20.  7.  2020
Tohle si určitě novopečení rodiče nepředstavují ani v těch nejhorších snech. Ale je to tak. P. S. Berte to trochu s nadsázkou, samozřejmě to tak není všude.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tohle si určitě novopečení rodiče nepředstavují ani v těch nejhorších snech. Ale je to tak. Narozením děťátka tak trochu ztrácíte svůj prostor v posteli a Andy Herald a Charlie Capen, autoři úspěšného blogu How to be Dad, o tom napsali super knížku s názvem The Guide to Baby Sleep Positions: Survival Tips for Co-Sleeping Parents.

Vyšla už v roce 2013, sklidila obrovský úspěch a ilustrace z knihy, kterými autoři nešetřili, kolují po internetu velmi živě dodnes. Proč? Protože jsou prostě ze života a nejedna maminka a tatínek se v nich najdou. A co vy? 

Každá z pozic má svůj anglický název, ale my jsme je trochu upravili do češtiny. Snad se nám to povedlo. Nebo vás napadají lepší názvy? Sem s nimi.

Jaké finty platí na dobrý spánek matek?
Maminky - rady, rozhovory a príběhy

Jaké finty platí na dobrý spánek matek?

Počítání oveček aneb jak se dobře vyspat v těhotenství
6 rad pro klidný spánek v zimě
Témata: Děti, Galerie, Novorozenec, Rodina a vztahy, Miminko, Šestinedělí, Rodiče, Naše tipy, Betynka informuje, Nezapomínejte na sebe, Nejen pro tatínky, Post, Sen, Dad, Klidný spánek, Dobrý spánek, Hera, Název, Internet, Postel, Novopečený rodič, Héra, Vaš, Guide, Amazon