Maminka.czRodina a vztahy

Rodina adoptovala během jednoho dne čtyři děti

Supermámy.cz 8.  11.  2016
Kaley Carling se s partnerem dlouho snažili o dítě, ale bohužel jim nebylo přáno. Proto se stále ještě nemohou vzpamatovat z radosti, kterou prožívají. Během jediného dne jim totiž soud schválil adopci o dvě děti, o které se starali jako pěstouni. V ten samý den navíc přijali do rodiny oficiálně ještě dvojčátka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Zdravotní problémy, neplodnost, dvě neúspěšné adopce, smrt, smutek, neustálý smutek," popisuje Kaley cestu k adopcím, která rozhodně nebyla snadná. Příběh zveřejnila na sociální síti Reddit a doufá, že podpoří jiné páry v podobné situaci, které už mají všeho dost a uvažují o tom, že cestu za dítětem vzdají.

Jak dát svému životu nový smysl? Staňte se matkou – pěstounkou

Kaley trpí vážnými zdravotními problémy, má lupus a revmatoidní artritidu, takže kvůli tomu byla šance na to, že otěhotní, velmi malá. I proto se rozhodla dát si s manželem pauzu od neustálého snažení se o početí a soustředili se na možnost pěstounství nebo ještě lépe adopce, aby bylo jisté, že děti jsou opravdu jejich.

Ani to však nebylo jednoduché a rozhodně to nevyšlo napoprvé. Před rokem se začali coby pěstouni starat o dvě dívky, nyní dvouletou Haven a čtrnáctiměsíční Indie. Ale ani to je nepřipravilo na to, co se událo potom. Zrovna v den, kdy si Haven a Indii přivezli domů, ozvali se Kaley s žádostí o přijetí dalších dvou dětí: jistá žena v Arizoně čekala dvojčata a chtěla je dát k adopci. Kaley a manžel po narození jezdili za dvojčaty, což bylo o to složitější, že už měli dvě malé děti, a kromě toho jedno z dvojčat muselo být v nemocnici. Přečtěte si celý příběh, který naštěstí dobře dopadl.

Adopce jako cesta k vlastnímu početí aneb Ach ta psychika
Poradna: Na koho se obrátit, když máme zájem stát se pěstouny?
Témata: Děti, Rodina a vztahy, Neplodnost a IVF, Adopce, Nový smysl, Běh, Čtyři, Jed, Indie, Reddit, Kaley, Celý příběh, Pěstounství