Maminka.czGalerie

Rodina vždy na prvním místě! Těchto 5 světových celebrit se svých blízkých zastane za každé situace

Simona Formánková 11.  10.  2022
Rodinné vazby jsou pro každého z nás velmi důležité. Ať už jde o naše pokrevní příbuzné nebo o ty, které jsme si do našeho života dobrovolně přizvali. A platí to jak u "obyčejných smrtelníků", tak i u světových celebrit. V jakých situacích se za rodinu postavily Gigi Hadid, Ashlee Simpson a další?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bella a Gigi Hadid

Časopis Vogue se v jednom ze svých rozhovorů zeptal topmodelky Gigi Hadid, co by dělala, kdyby byl na její sestru Bellu někdo zlý. Ta nemusela pátrat v paměti příliš dlouho. Zavzpomínala na dobu, kdy během módní přehlídky směli fotografové do zákulisí. Bella se v zákulisí převlékala a fotografové ji fotili ve spodním prádle a ne příliš lichotivých pózách. Gigi to rozčílilo, fotografy konfrontovala a ti přestali.

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Jak si zaplést obrácený cop, který nosí Bella Hadid?

Jessica a Ashlee Simpson

Když lidé kritizovali její sestru Jessiku Simpson, Ashlee neváhala a své sestry se okamžitě zastala. V rozhovoru pro Women's Health přiznala, že byla znechucena tím, kolik kritiky její sestra za vzhled schytala. „Je nechutné, co si lidi dovolí. Moje sestra má neuvěřitelné tělo. Je mi líto každého, kdo by ji soudil, protože je to sexy dáma."

Klepněte pro větší obrázek

Zendaya

Poté, co americká herečka, zpěvačka a modelka Zendaya obdržela nelichotivý komentář o vzhledu svých rodičů, nenechalo ji to chladnou a na svůj Twitter napsala: "Zatímco ty vidíš v mých rodičích něco hrozného a odpudivého, kdykoli se na ně podívám já, vidím vždy jen dva nejvíce obětavé lidi na světě." Ocenila je navíc také za to, že jí jsou celoživotními učiteli.

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Jak to slušelo herečce Zendaye na premiéře filmu Spiderman

Serena a Venus Williams

Mohlo by se zdát, že tenistky Serena a Venus Williams jsou velkými rivalkami. Opak je pravdou. Obě sestry si neustále fandí a přejí si vítězství jak na kurtu, tak v soukromém životě. Když se Sereny ptali, co bylo nejtěžší na zápase proti Venus, řekla, že nikdy nefandí tomu, kdo hraje proti její sestře. Vždy se navzájem podporují, ať se děje cokoliv. I když hraje na vítězství, vždy chce, aby vyhrála její sestra. A její sestra to cítí stejně.

Klepněte pro větší obrázek

Jessica Alba

V rozhovoru pro web parade.com přiznala herečka Jessica Alba, jak ji mateřské povinnosti nutí upozadit ty pracovní. Chce s dětmi trávit každou možnou chvíli. Na svém Instagramu zveřejnila fotku sebe se svými potomky a připojila dojemný komentář. "Vy tři jste mi dali naději, sny a možnosti, o kterých jsem neměla tušení, že existují. Hlavně jste mi dali odvahu si za vším neohroženě jít. Miluju vás."

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Galerie, Slavné maminky, Rodina, Rozhovor, Instagram, herečka, Celebrity, Topmodelka, Serena Williams, Sestra, fotograf, Jessica Simpson, Jessica Alba, Bella Hadid, Gigi Hadid, Bell, Spiderman, Vogue, Gigi Hadidová, Twitter, Gigi, Venus, Serena