Maminka.czHoroskopy

Rodinný horoskop 2023: Lvy čeká kritika, Panny rok jako na houpačce, Váhy vášeň i pochvala, Štíry zbytečné výdaje

Dita Mrázková 20.  1.  2023
Jak si povedou v letošním roce další ze znamení zvěrokruhu? Čeho by se jejich zrozenci měli vyvarovat, aby jim to (nejen) doma klapalo? V druhém díle odtajníme předpověď pro Lvy, Panny, Váhy a Štíry.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lev

Klepněte pro větší obrázek

Rodinný horoskop předpovídá, že tento rok bude pro osoby narozené ve znamení Lva nepředvídatelný. Rodina by si mohla přijít na hezké jmění, zároveň ale dojde k nárůstu stresu. Je pravděpodobné, že Lvi budou nějaký čas trávit mimo rodinu a jejich nabitý program způsobí, že si zbytek rodiny bude hodně stěžovat. Výzvou pro rodinu Lva tak bude velká dávka tolerance a porozumění. Lvi by se také měli vyvarovat zbytečné agrese, a to nejen v rodině. Hvězdy doporučují meditaci, ohrožen může být jejich spánek. Během prvního čtvrtletí bude jejich pozornost směřovat ke zdraví dětí. 

VIDEO: ASTRO ZPRÁVY NA ROK 2023


Panna

Klepněte pro větší obrázek

Panny budou v tomto roce čelit vzestupům a pádům v rodinném životě. Jednoduše řečeno, bude to rok jako na houpačce. Starší členové rodiny se mohou potýkat se zdravotními problémy, v rodinném životě může vzniknout disharmonie. Panny pro klid rodiny budou muset vynaložit větší úsilí než kterékoliv jiné znamení. Pomůže jim klid a častější komunikace s rodinnými příslušníky. Nesezdané páry čeká svatba i nový přírůstek do rodiny. Pozor na střety ega, mezery v komunikaci a negativní myšlenky.


Váhy

Klepněte pro větší obrázek

Rodinný horoskop na rok 2023 pro Váhy předpovídá, že tento rok může začít s určitým napětím. Mezi květnem a červencem dojde v rodinném životě ke značným změnám, proto je třeba v tomto období dbát zvýšené opatrnosti. Váhy stoupnou v očích celé rodiny především díky maximální zodpovědnosti ve finanční sféře, kdy zajistí rodinné potřeby a výdaje s úctyhodnou pozorností. V partnerství Váhy čeká vášeň, kterou už dlouho nezažily. Ti lidé, kteří naopak prožívají krizi, by ji letos měli zdárně ustát a vyřešit.


Štír

Klepněte pro větší obrázek

Podle rodinného horoskopu na rok 2023 budou Štíři brát rodinný život velmi vážně. A to je dobře, protože je čekají výzvy na všech frontách, nejen v rodině. Je potřeba dávat velký pozor na zdraví svých nejbližších, ale především na to svoje. Je potřeba hodně odpočívat, protože Štíři nebudou mít letos energie nazbyt. Manželství, která poslední dobou procházela krizí, mají velkou šanci začít znovu a líp. Pozor na zbytečné rodinné výdaje, jinak je tento rok nakloněn menším investičním odměnám.

Témata: Láska a vztahy, Rodičovství, Rodina, Rodina a vztahy, Horoskopy, Chování a vztahy, Spánek, Manželská krize, Znamení podle horoskopu, svatba, Lev, Panna, Finance, astrologie, Štír, váhy, meditace, krit, Vášeň, Výdaje, Váha, Horoskop, Houpačka, Zbytečný výdaj