Maminka.czCestování

Romantika (jen) pro rodiče. Poradíme vám, kde si užít víkend ve dvou

Alice Rossi 30.  4.  2017
Kdy jindy si užít romantický víkend než teď, když se blíží měsíc lásky. Vyberte si, kam vyrazíte.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Je to přirozené. Od té doby, co se vám narodilo dítě, na sebe už nemáte moc času. A chvilky, kdy si večer sednete na hodinku nad sklenkou vína a vzpomínáte na staré časy, jsou opravdu vzácné.

Většinou raději naskládáte myčku, posbíráte hračky a upadnete do postele. Proto je načase vyhradit si víkend, který bude patřit jen vám. Vaší lásce a vašemu vztahu.

CHATEAU MCELY

Tenhle zámecký hotel je za každých okolností sázkou na jistotu. Prostorné pokoje s postelí s nebesy, zámecký park se vzrostlými stromy, kde se můžete procházet anebo dělat piknik, hotelový wellness, venkovní vířivka, restaurace se skvělým menu a hlavně ticho a klid.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

A to momentálně oba potřebujete nejvíc. Doporučujeme objednat balíček Mcelský elixír lásky, který obsahuje dvě noci se snídaní, rituál elixír lásky pro pár (150 minut), společný prožitek hluboké relaxace a volné užívání venkovní vířivky a sauny. Cena: 10 720 Kč. Více na chateaumcely.com

Témata: Láska a vztahy, Časopis Maminka, Rodiče, Cestování, Maminka cestuje, Nezapomínejte na sebe, pořad, romantika, Roman, Saunový svět, Nevlídné počasí, Román, SOOS, Společný prožitek, Maximus, Zámecký park, Vzrostlý strom, Přírodní rezervace, Lahůdka, Volný vstup, Chateau Mcely, Zahrada, JEN, Víkend, Vik