Römer King II LS nejlepší společník na cesty

Reklama 8.  9.  2014
Tak jako se vybírá vhodná a kvalitní obuv pro malé nožky našich dětí, se stejnou péčí a rozumem bychom měli vybírat i další dětské potřeby a příslušenství, které mají pro naše děti zásadní vliv na správný růst, bezpečnost či zdraví. Nejinak je to právě u autosedaček, které děti provází na cestách velmi dlouhou dobu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Správnému výběru autosedačky je důležité věnovat čas a promyslet, jaký tip je vhodný právě do našeho automobilu a jaké požadavky by měla splňovat. Dnešní nabídka trhu nabízí rozmanitý výběr produktů od různých výrobců, ale při výběru bychom se měli řídit rozumem, nikoli nejnižší cenou.

Česká rodinná společnost Baby Direkt, specializující se na prodej kompletního sortimentu pro děti, nabízí novinku od společnosti BRITAX RÖMER, která je výrobcem jedněch z nejkvalitnějších autosedaček na celém trhu. Dětská autosedačka RÖMER KING II LS představuje maximální bezpečí pro děti, jejichž rodiče nemají automobil s možností ukotvení systému ISOFIX.

Výrobce vybavil autosedačku inovativním světelným a akustickým indikátorem pásů, který zajistí dítěti bezpečnou a pohodlnou jízdu. Snad každý rodič si při jízdě automobilem klade otázku, zdali pásy správně zapnul. Nový systém, který společnost BRITAX RÖMER navrhla, myslí za rodiče. Dvojité cvaknutí a rozsvícená kontrolka je ujistí, že pásy byly správně použity a sedačka je bezpečně připevněna. RÖMER KING II LS se umisťuje po směru jízdy a je vhodná pro děti od 9 do 18 kg.

Klepněte pro větší obrázek 
Zdroj: BRITAX RÖMER

Výrobce ji vybavil dalšími důležitými bezpečnostními prvky, které  jsou u této renomované značky standardem. 5-ti bodový bezpečnostní pás se dokonale přizpůsobí velikosti dítěte. Hluboké a měkce polstrované bočnice zajišťují v rámci celé sedačky  pohodlnou a optimální ochranu proti bočnímu nárazu.

Kultovní design umožňuje sklopení sedačky pro snadné směrování bezpečnostního pásu a zajistí tak menší riziko nesprávného zasunutí pásu. To spolu s chytrým, patentovaným napínáním bezpečnostního pásu zajišťuje, že pás není uvolněný a autosedačka je dokonale upevněna v autě. Další informace o produktu a u jakých autorizovaných prodejců ji lze zakoupit, naleznete na webových stránkách www.babydirekt.eu.

Klepněte pro větší obrázek 
Zdroj: BRITAX RÖMER

Další fotografie ve fotogalerii u článku:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Zdroj: BRITAX RÖMER