Maminka.czVaše příběhy

Rozvedené maminky vypráví...

Martina Machová 6.  7.  2016
Rozvedené maminky s dětmi to nemají lehké. Maminky Mája, Simona, Magda a Ida, které se nám svěřily se svými zkušenostmi, souhlasíte s nimi? Jaké jsou vaše zkušenosti?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Simona: Jsem solidně zabezpečená, jenže materiální zázemí není všechno

Vdávala jsem se ve třiceti a rozváděla ve čtyřiceti. Soudě podle mých kamarádek, patřím kupodivu k těm šťastnějším samoživitelkám. Než jsem se vdala, dokázala jsem si totiž vybudovat vcelku solidní zázemí, o které jsem nepřišla dělením majetku.

Také jsem posbírala pracovní zkušenosti a praxi, syn je školou povinný, zdravý, bezproblémový, žiji v Praze, kde není nouze o práci – to vše mi takříkajíc „zachraňuje pozadí“ před tím, abych na tom jako matka samoživitelka nebyla zase tak špatně. Jenže materiální zázemí není všechno, chybí mi vztah a muž.

Jenže kde jako rozvedená s dítětem najít muže, který to s vámi myslí vážně a nekrást? Spálila jsem se tolikrát, že už jsem hledání vzdala. Zvlášť zkušenosti ze seznamek byly tragikomické. Takovou partu zoufalců jsem snad nepotkala celý život. 

Témata: Vaše příběhy, Malé mimino, Luxusní hotel, Sebechvála, Samoživitelka, Maja, Životní okolnost, Vysoká škola, Pracovní zkušenost, Rychlý spád, Alimenty