Ručníky a osušky pro malé i velké – praktický dárek, který potěší!

Reklama 24.  10.  2016
Ručníky a osušky budou i letos praktickým dárkem, který mnozí z nás nejspíš najdou pod stromečkem. Možná zrovna vy hodláte letos obdarovat své blízké sadou hebkých ručníků nebo osušek. A proč ne? Osuška nebo ručník nás přece každé ráno pohladí jako první, a je-li měkoučký, voňavý a hebký, náš den hned o něco lépe začíná!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Luxusní dárkové sady ručníků a osušek

Jsou jemné, nadýchané, výborně sají vlhkost, přitom velmi dobře schnou a zabalíme-li se do nich po dlouhé, relaxační koupeli, cítíme to pohodlí, teplo a pocit luxusu každým kouskem svého těla.

Luxusní ručníky a osušky jsou k dostání z velmi kvalitních materiálů, jako je česaná bavlna, mikrovlákno, bambusové vlákno nebo bio bavlna. Můžete si vybrat z celé řady moderních barevných provedení a zajímavých designů.

Klepněte pro větší obrázek

Hypoalergenní a antibakteriální ručníky a osušky

Výhodou těchto velmi kvalitních ručníků a osušek jsou rovněž antibakteriální a hypoalergenní vlastnosti, především v případě produktů z bambusového vlákna. Proto jsou velmi vhodnou volbou, jste-li náchylní ke kožním ekzémům, vyrážkám či jiným chorobám, nebo trpíte-li kožní přecitlivělostí.

Ručníky a osušky s pohádkovými motivy pro děti

Že děti nemají rády tzv. “měkké dárky“? Že se osuškou či ručníkem dítěti rozhodně nezavděčíte? Naopak! Stačí vybírat mezi správnými motivy. Oblíbené postavičky dětských pohádkových hrdinů jsou všude kolem nás, na školních aktovkách a pomůckách, na dětském povlečení, třeba i na tapetách do dětského pokoje. Rozšíříte-li sbírku předmětů s oblíbeným hrdinou své ratolesti o heboučký ručník ve správném designu, nemůžete šlápnout vedle!

Klepněte pro větší obrázek

V současné době patří k nejoblíbenějším motivům dětských osušek, stejně jako dalších výrobků pro děti, kreslené postavy z filmu “Ledové království“ (Frozen), Mimoni, Auta, Hello Kitty apod.

Při výběru dětských osušek je však třeba dbát na potřeby citlivé dětské pokožky a vybírat vždy jen opravdovou kvalitu.

Plážové osušky

Velký výběr designů a sytých barev nabízejí velké plážové osušky, které však nezřídka zklamou po stránce kvality. Mohou být často příliš slabé a špatně savé, snadno se třepí, při praní mohou dokonce pouštět barvu.

Je třeba vybírat plážové osušky tkané ze 100% česané bavlny, které skýtají maximální pohodlí, a přestože na pláži přicházejí do styku se slanou mořskou vodou, jsou také mimořádně odolné. 

Video