Maminka.czGalerie

S rodičovstvím končí nuda! Toto je 15 jasných důkazů, že nás děti rozesmějí za každé situace

Simona Formánková 16.  5.  2022
Ať už je to záměr nebo jen jejich sladká naivita a bezbrannost, jedno je jisté – děti nás rozesmějí téměř za každých okolností! Vrhají se po hlavě do všemožných lumpáren a nepřemýšlí o důsledcích. Že jde mnohdy o naprosto legrační situace, o tom vás přesvědčí fotky v naší galerii.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud jste rodičem už nějaký ten pátek, určitě máte v zásobě dost historek a legračních situací, kterými vás vaše děti dostaly. Nemusí jít jenom o lumpárny. Často se jedná o situace, kdy chtěly být jen samostatné a zbytečně vás nezaměstnávat. Jenže to se většinou zvrtne, úměrně věku. Nebo stačí, aby je přemohla únava, a vtipná historka je na světě. 

Peprné historky našich dětí nás obvykle stojí dost energie. Dost možná i proto, že obvykle vyžadují úklid nebo naši pomocnou ruku. Podívejte se do následující galerie na chvíle, které rodičům zprvu možná přivodily infarktový stav. Přesto si je zdokumentovali a s odstupem času se jim dokážou upřímně zasmát.

VIDEO Ach, ti tatínci aneb taneční kroužek zahájen

Témata: Galerie, Rodičovství, Výchova, Rodiče, Dětství, Fotografie, Jasný, Taneční kroužek, Děti, Lumpárna, DÚK, Důkaz, Situace, Jasný důkaz, Nuda