Šaty Desigual a boty Melissa válcují české ulice

Reklama 9.  3.  2015
Lidé už si uvědomují, že zapadnout jako šedá myška v davu není nic zábavného. A tak obléknou šaty Desigual, boty Melissa nebo jakýkoliv jiný zajímavý kousek a baví se životem. A o tom to je.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Žijeme přeci jen jednou, a tak je fajn se umět trochu odlišit, nebát se barev a užívat si kvalitu zajímavých světových módních značek.

Právě takové módní brandy najdete na módním portálu www.Different.cz, který je tu už 7 let pro každého, kdo se rád trochu odlišuje. Tým z Different.cz pro vás objíždí světové módní veletrhy a hledá zajímavé značky, které trochu oživí české ulice. V současné době se ale na Differentu čím dál více rozšiřuje i sekce bytových doplňků, a tak i váš domov teď může oživit jeden z krásných kousků.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Tou nejzásadnější značkou v portfoliu je Desigual - značka ze španělské Barcelony, která si podmanila svět. Na New Yorském fashion weeku byla už po několikáté jedním z velkých taháků. Každá kolekce Desigual je plná hravosti a barev. Módní milovnice si oblíbily hlavně kabelky a šaty Desigual. Ale třeba kolekci bytových doplňků jste už viděli? Mňam!

Dalším tahákem jsou plastové voňavé boty Melissa. Pokud milujete módu a váš botník si stále říká o přifouknutí, tak Melissky určitě znáte. Pochází z Brazílie a jsou vyrobeny z materiálu Melflex, který má značka bot Melissa patentovaný. Boty jsou tak úžasně pohodlné, stylové a krásně voní. Bot Melissa zde najdete nejširší nabídku v ČR.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokud je to na vás všechno "moc barevné", tak si oblíbíte holandskou značku Scotch&Soda, která dělá vychytané módní kousky. Nejde o smršť barev, které byste se ale nemuseli hlavně teď před létem bát, ale o precizní design a vychytané materiály. Každý kousek na sobě nese detail, který je něčím zajímavý a jiný.

Na www.Different.cz ale najdete mnoho dalších neohraných světových značek. Např. stylové britské módní doplňky značek Santoro London a Disaster Designs, krásné šaty značky Culito from Spain, italské náramky OPS!Designs a nebo bytové doplňky od značky Melli Mello. Nic není obyčejné, vše je zde tak trochu "different".

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Encyklopedie módních značek

Tým kolem www.Different.cz ale pro vás chystá i další zajímavé projekty, jako třeba největší českou encyklopedii módních značek na adrese www.modniznacky.cz. Historie a příběh mnoha značek jsou opravdu neuvěřitelné, a tak koho móda baví, má zde krásný prostor pro velmi zajímavé módní čtení.

Věci jako poštovné zdarma nad 1000Kč nebo to, že mají opravdu vše skladem, a tak odesílají zásilky prakticky ihned, to jsou už jen bonusy, které ale v ČR nejsou úplně běžné, a tak je na Different.cz určitě oceníte.

TAK NEBUĎTE NUDNÍ... BUĎTE JINÍ S WWW.DIFFERENT.CZ ;-)