Maminka.czGalerie

Se sobem, s elfem nebo světélkující? Toto je 23 trendy svetrů letošních Vánoc pro celou rodinu

Simona Formánková 12.  12.  2021
Z vánočních svetrů se stává v posledních letech oblíbená tradice. Obchody nabízí opravdu nepřeberné množství modelů, které může obléknout celá rodina. Od nejmenších až po dospělé! Přinášíme vám galerii těch nejhezčích a nejoriginálnějších kousků, které o svátcích můžete obléknout i vy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ještě před pár lety byl vánoční svetr považován spíš za trest nebo nutné zlo. Doba se však mění a leckdo, kdo dříve tento pletený doplněk odmítal, si dnes bez něj nedokáže svátky ani představit. V nabídce obchodních řetězců totiž nenajdete širokou škálu vzorů, barev a mnohdy i doplňkových efektů. Výjimkou nejsou ani svetry, které si v rozdílných velikostech může koupit celá rodina. 

A pokud jste obvykle při výběru oblečení obezřetní na materiál, u vánočních svetrů jde více o veselý motiv nebo neotřelý vzor. Luxusní kousky z kašmíru nebo merino vlny jsou spíše raritou. Přeci jen se jedná o sezónní kousek, který slouží zejména pro pobavení. Nahlédněte do naší galerie a vyberte si ten nejoriginálnější, který letos zahřeje nejenom vás, ale klidně i vaše nejbližší. 

VIDEO: Perníčky: Kde se vzala nejoblíbenější vánoční tradice?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Témata: Galerie, Rodina, svátek, Móda, léto, Vánoce, Trendy, Vánoce 2021, Svetr, Letošní vánoce, Trend, Kousek, Elf, Sobě, Pár let, Sob, Oblečení a móda na Heureka.cz