Maminka.czSlavní rodiče

Sekretářka z Kanceláře Blaník čeká dítě se zlým bankéřem z reklamy

redakce 10.  7.  2018
Herecký pár Tomáš Jeřábek a Halka Třešňáková spolu čekají miminko. Šestačtyřicetiletá herečka se proslavila hlavně rolí sekretářky v seriálu Kancelář Blaník. Tomáše si možná pamatujete coby zlého bankéře v reklamě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tenhle herecký pár existuje již roky, v roce 2015 se vzali a teď spolu čekají prví společné dítě. Pro Tomáše Jeřábka (43) to bude první potomek, Halka Třešňáková (46) má dospělého syna Alana Blattného. Jejím otcem je známý hudebník a malíř Vlasta Třešňák a matkou výtvarnice Marcela Třebická, sama Halka je skvělá herečka alternativních směrů, nejvíc ji však proslavila role Lenky, lobbistovy asistentky v politicko-satirickém webovém seriálu Kancelář Blaník.

VIDEO: Geniální úprk batolete. Starší brácha mu hodil do postýlky židli

Mimochodem, ačkoli herci o práci v reklamě buď mluví neradi, nebo se bojí, že kvůli ní přijdou o zajímavé nabídky, Tomáš Jeřábek tvrdí, že právě díky roli bankéře nabízejícího předražené půjčky se mu konečně začaly hrnout pořádné herecké nabídky. Nicméně, už roky předtím byl hercem a jednou z kmenových autorských tvůrčích osobností divadla Vosto5, loni se stal členem souboru Dejvického divadla.

Necháváte miminko vyplakat? Tady máte několik důvodů, proč to nedělat
Skandál během křtu. Kněz se neudržel a vrazil plačícímu dítěti facku
Po kom ty holky jsou? Podívejte se na "bláznivé" fotografie maminky a jejích dcer!
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Slavní tatínci, Mateřství, Miminko, Miminko, Starší matky, bankéř, Tomáš Jeřábek, První potomek, Výtvarnice, Halka, Alana, Alternativní směr, Herecký pár, Řek, Skvělá herečka, Dospělý syn, Lenka, Půjčka, Blaník, Zajímavá nabídka, Herečka, Sekretářka, Reklama