Maminka.czDěti

Po kom ty holky jsou? Podívejte se na "bláznivé" fotografie maminky a jejích dcer!

Byla to vlastně náhoda. Jednou ráno se maminka dvou dcer Dominique oblékla do stejného pruhovaného trička jako nejmladší Penny. A starší Amélie pak vylezla ze svého pokoje v identických pruzích. Od té doby se tyhle tři takhle fotí. A jejich fotky jsou senzační, posuďte sami!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Britská blogerka Dominique fotí se svými dcerami Amélií a Penny úžasné snímky, které pak dává na svůj Instagram. Série s názvem "All that is three" sklízí veliký úspěch. Všechny tři holky se oblékají do stejných šatů, mají stejné účesy a výrazy. Geny se zkrátka nezapřou.

Dominique byla dlouho mámou na plný úvazek. V roce 2015 zanechala práce, aby mohla zůstat doma s dětmi. "Bylo to úžasné rozhodnutí, kterého jsem nikdy nelitovala," svěřila se před časem. "Pravda, někdy jsem se cítila trochu osamělá, ale Instagram mi pomohl uniknout z každodenní rutiny a kolotoče měnění plenek a plnění školních povinností," dodává Dominique. 

ČTĚTE TAKÉ: Hvězdou internetu teprve v 16 letech! Prohlédněte si dokonalé jídlo mladé blogerky

Tahle maminka zase fotí svou dceru v zábavných kompozicích

A že se s dcerami opravdu nenudí, dokládají tyto fotografie. Dominique je na své dcery patřičně hrdá a dojímá ji, jak vidí, jak dospívají a stávají se nezávislými. "Největší odměna je, že sleduji, jak rostou a stávají se z nich chytré, zábavné a okouzlující mladé dámy," říká. 

A když už se starší dceři do focení nechce, má za sebe plnohodnotnou náhradu.

Miminko je její múzou. Indka fotí s dcerou krásné obrazy
Na maškarní za seniora? Stačí pár doplňků a senzační kostým je na světě
Vždy sladěné! Kate a princezna Charlotte: Nejstylovější máma s dcerou?
Témata: Děti, Mateřská a rodičovská dovolená, Rodina, Instagram, Fotografie, fotograf, Senior, Školní povinnost, Maminka, Kufr, Dcera, Fotka, Účes, Penn, Foto, Penny, Plný úvazek, Bored panda, Máma, Šaty, Zábavná kompozice, Tričko, Holka, Internet, Pruhované tričko