Maminka.czRodina a vztahy

Rakovina jí znemožnila stát se mámou. Dvojčata jí porodila sestra

redakce 17.  7.  2019
Život bez dětí si nedokázala představit. Dokonalého muže sice našla, ale její zdravotní stav jí nedovolil, aby otěhotněla. Díky své sestře se jí ale splnil sen – umožnila jí, aby se stala matkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nebýt její sestry, Whitney Blisner by se pravděpodobně nikdy nestala matkou. Ona a její dvojče Jill byly od dětství jedna duše. Nádorové onemocnění se ale zjistilo pouze u Whitney. Lékaři jí zjistili benigní nádory periferních nervů a čekalo ji mnoho operací mozku. Málem přišla o sluch a přestala vidět na jedno oko, to má nyní neustále zavřené. "Byla jsem nesebevědomá a přesvědčená, že se nemohu nikomu líbit," vzpomíná Whitney. 

To se ale mýlila! Netrvalo to dlouho a potkala vysněného muže. "Zdál se být dokonalý. Miloval mě takovou, jaká jsem, a požádal mě o ruku." Po náročných chvílích plných strachu začalo Whitney konečně svítat na lepší časy. Láska z ní udělala veselého člověka, a ona dokonce uvažovala o založení rodiny. Když Whitney začala shromažďovat informace o tom, zda je těhotenství s její diagnózou vůbec možné, zjistila zdrcující zprávu.

"Velké hormonální změny by prý mohly způsobit růst nádorů, a to by pro mě znamenalo ohromné riziko. Jednoduše řečeno – těhotenství jsem si prostě nemohla dovolit," vypráví Whitney. Andělem strážným se jí tehdy stala vlastní sestra, která se nabídla, že její miminko odnosí. Lékaři Jill implantovali dvě embrya. O pár dní později ultrazvuk ukázal, že Jill čeká dvojčata. "Radost jsme měli neskutečnou. Dvojčata jsme nečekali a byli jsme velmi vděční."

Sedmého června 2019 se narodila dvě zdravá miminka, která nyní žijí se svou maminkou Whitney a jejím mužem. Ta tvrdí, že Jill je její život. Podporovala Whitney během náročné léčby, a ještě jí umožnila stát se matkou. Takovou sestru má bezpochyby málokdo!

Témata: Těhotenství, Děti, Láska a vztahy, Rodina a vztahy, Miminko, Vaše příběhy, Nemoc, Rak, Dvojča, Sestra, Rakovina, Matka, Strážný, Dvojče, Whitney, Založení rodiny, Dokonalý muž, Nádor, Žně, Pór