Maminka.czKrása a styl

Sezóna plesů.. Dejte si pohov a protančete nožky!

Reklama 19.  1.  2016
I ženy, které se staly matkou, přece nesmí zapomínat samy na sebe a také si sem tam udělat radost pořízením nového kousku do šatníku nebo vyrazit za zábavou někam do společnosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Protože zrovna začala plesová sezóna, zařiďte si hlídání a vyrazte třeba s partnerem nebo kamarádkami do víru protančené noci.

...Vždyť přece i máma na plný úvazek se může proměnit v tu největší hvězdu celého večera. Na co ještě čekáte? Přece nechcete vyhrabat z šatníku staré modely, které se již dávno nenosí... Tak hurá na nákupy! Pokud chcete protančit nožky, pak jedině v nových botičkách.

Prvně šaty, pak myslete na ostatní...

Už od chvíle, kdy se rozhodnete vyrazit na ples, přemýšlíte, co si vlastně na sebe vezmete. A ještě, než si zvolíte své vysněné botičky, tak si nejprve vyberte krásné a skvěle padnoucí šatičky. Od toho pak dolaďte ostatní detaily, jako jsou šperky, líčení a také lodičky či sandály. A jelikož je dnes výběr velice rozsáhlý, nezapomeňte být vždy dokonale sladěná. Pak máte jasně vyhráno!

Dáte přednost lodičkám nebo sandálům?

Sandály nám skvěle větrají nožky, jelikož je jejich povrch tvořený z pásků. Nikdy si ale do nich neberte silonky. Perfektní manikúra je snad samozřejmostí. U většiny z nás však sandály nad oblíbeností lodiček prostě nemají šanci, takže se rozhodujeme právě pro pevnější lodičky.  Jak sandály, tak lodičky mohou vykouzlit dokonale vypadající look. Takže je to pouze na vás. Kterým dáte šanci?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Luxusní sandály od BELLE WOMEN • Moderní lodičky od SWEET SHOES

Síla výrazných barev a barevných kombinací

Pokud nejdete zrovna na velmi významný ples, kde potřebujete být za elegantní dámu, nebojte se výrazných barev. Na sportovní ples, retro ples apod., si můžete dovolit i barevné kombinace. Jen pozor, ať to nepřeženete a nejste příliš barevná. Jestliže si oblečete jednobarevné bílé či černé šatičky, právě barevné lodičky jim dají úplně nový náboj a udělají vám jedinečný look celého večera.

Klepněte pro větší obrázek 
Barevný povrch od SERGIO TODZI

Kterým podpatkům dáte přednost?

Až budete mít vybráno, promyslete si ještě tvar a velikost podpatku. Ne každá z nás si totiž může dovolit příliš vysoké podpatky, i přesto, že se nám prostě zdají dokonalé a už se v nich samy představujeme. Pokud jste však na podpatky zvyklá, nebudou vám dělat problém ani ty ve tvaru jehly.

Klepněte pro větší obrázek 
Luxusní sandály od BELLE WOMEN

Nebo vsaďte na komfort a obujte se do nízkých podpatků ve tvaru sloupku nebo do klínů. Ty sice neudělají z vašich nožek neodolatelně dlouhé nohy, ale při správném výběru a doladění k šatům budete neodolatelná sama o sobě. Takže pokud je vám důležité pohodlí vašich nožek, vsaďte právě na ně. Klíny vypadají navíc naprosto úchvatně třeba k retro outfitům.

Klepněte pro větší obrázek 
Lodičky na nízkém sloupku SERGIO TODZI

Nebo chcete být za atraktivní dámu či máte namířeno na divoký mejdan? Pak jsou tady pro vás botičky na platformě, které vás snadno promění v sebevědomou fešandu. A nejen, že vám zajistí dokonale dlouhé nožky, ale také stabilitu, která je pro vás velmi důležitá.

Klepněte pro větší obrázek 
Lakovaná lodičky G2G/Good to Great

 

 

Témata: Krása a styl