Maminka.czNaše tipy

Sháníte spolehlivý mixér do kuchyně?

Reklama 9.  5.  2011
A chtěla byste ho mít neustále při ruce? Vyzkoušejte MixSy! Na trhu je k dispozici výběr z široké nabídky, ale jak vybrat ten správný mixér? Spousta hospodyněk už mixér MixSy v kuchyni má a nedá na něj dopustit. Chcete vědět, co všechno tento mixér umí? MixSy je multifunkční kuchyňský mixér, který seká, hněte, šlehá, mixuje, mele, strouhá, míchá, rozmělňuje, drtí a maximálně tak šetří váš čas strávený v kuchyni.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

MixSy se dodává se čtyřmi vyměnitelnými nástavci, procesorem (mlýnkem) na mletí a drcení a speciální nádobkou o objemu 800 ml, která vám poslouží zárověň jako odměrka.

Vše je uloženo ve velmi praktickém pouzdře, které můžete upevnit na zeď, nezabírá žádnou pracovní plochu a mixér máte vždy po ruce! Stačí jen vybrat nástavec a jde se na věc - MixSy udělá práci za vás během pouhých několika vteřin. Uvidíte, že příprava jídel bude rychlejší a jednodušší než kdy předtím.

Nástavce jsou vyrobené z ušlechtilé oceli, jsou odolné proti korozi a nezanechávají žádnou chuť. Pomocí nožové hlavy nasekáte a rozmělníte veškerou zeleninu a ovoce, připravíte jakékoli pyré, rozdrtíte ledové kostky nebo uhnětete těsto. Díky šlehacímu kotouči důkladně rozmícháte a zhomogenizujete ovocné šťávy, omáčky, ušleháte smetanu nebo vaječné bílky. S nástavcem na míchání připravíte nejrůznější kaše, koktejly, krémy a opět můžete ušlehat smetanu nebo bílky. Nůž na maso za vás bez jakékoli námahy naseká syrové maso a ryby. Vařené maso rozmělní najemno nebo nahrubo.

Pokud si doma rádi připravujete vlastní suroviny na vaření, tak určitě oceníte procesor (mlýnek), který namele obiloviny, ořechy, mandle, kávu, cukr, čokoládu, mák nebo si připravíte čerstvé voňavé koření. Krystalový cukr v něm rozmělníte na takovou jemnost, jakou má moučkový cukr, anebo v něm umelete strouhanku i z čerstvého pečiva. A nakonec speciální nádoba o objemu 800 ml, která slouží zárověň jako odměrka. Je vyrobena z polykarbonátu a je odolná vůči nárazu a rozbití. Můžete ji uložit do mrazničky nebo do mikrovlnné trouby, odolá teplotám až 150 ºC. Lze ji umývat v myčce na nádobí.

MixSy má ergonomický tvar, snadno se používá a obsluhuje i při těch nejnáročnějších úkolech. Po použití jej lze jednoduše uložit do držáku na zdi, ve kterém jsou umístěny také všechny jeho nástavce. MixSy je lehký a silný – váží pouhých 925 gramů a má 2 rychlosti: rychlost I pro všechny nadýchané pokrmy a pro pokrmy připravované v malém množství. Rychlost II pro všechny husté a pevné ingredience a pro pokrmy chystané ve velkém množství. Bezpečnost na prvním místě! MixSy má ochranu proti přehřátí, izolované těleso a rukojeť, spirálový kabel, který nikdy nepřekáží při práci: vyspělá technologie MixSy je zárukou maximální ochrany uživatele.

MixSy je hygienický, snadno se používá a stejně tak jej lze snadno rozebrat a mýt: veškeré odnímatelné součásti přístroje MixSy lze mýt v myčce na nádobí! A to nejlepší nakonec, objevte snadné a chutné receptyMixSy a ohromte svoji rodinu nebo hosty obrovským výběrem nových specialit: polévek, omáček, zeleninových jídel, pudinků, zákusků, nápojů nebo dětských pokrmů!

====Zepter Home Art dodává kompletní systém pro zdravou přípravu, vaření a uchovávání potravin!====

• Připravujte jídlo pomocí MixSy

• Vařte jídlo v revolučním nádobí Zepter Masterpiece – v systému pro vaření s minimem tuku a oleje

• A nakonec jídlo uchovávejte pomocí VacSy – systému vakuového uchovávání potravin

ZEPTER - delší, zdravější a spokojenější život!

Více informací o MixSy, nádobí Zepter a vakuovém systému VacSy najdete na www.zepterclub.cz nebo na tel.: 311 331 888.

Reprezentační prodejna Zepter: Spálená 55, Praha 1

Rádi soutěžíte? Pak neváhejte a hrajte o nádobí Zepter, vakuový systém VacSy a další Zepter ceny za 1 milion Kč! Hlavní cena je automobil SEAT Altea XL. Více na www.zepterhra.cz.

Témata: Naše tipy