Maminka.czSlavní rodiče

Simona Krainová a malý Max dováděli v aquaparku (fotogalerie)

redakce 4.  8.  2013
Modelka Simona Krainová se ukázala jako správná akční maminka. Se synem Maxem vyrazila do nově otevřeného aqualandu a její usměvavý kudrnáč byl ve svém živlu. Na slavnostní otvírání dorazila i s manželem Karlem Vágnerem. Hned na první pohled bylo vidět, že rodinné štěstí jim opravdu nechybí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Krásně vyšlo počasí a Max se vyřádil v bazéně, byl doslova ve svém živlu a nemohli jsme ho z bazénku dostat,“ prozradila modelka, která symbolicky pokřtila unikátní tobogán, který je svojí konstrukcí jediný v Evropě.

Modelka přiznala, že na toboganovému adrenalinu moc neholduje, ale že možná se to změní kvůli dětem. „Děti vám přeskládají životní priority. Mateřství je ale ta nejlepší role,“ míní modelka, která vypadá, jako by snad ani nestárla.

„Musím říct, že to pro nás byla i příjemná zastávka po cestě od rodičů z Karviné domů. „Nyní máme s Karlem pracovně perné období, a tak je vždy pár dní podobného odpočinku vždy velmi příjemné,“ míní modelka, kterou nový televizní pořad o módě a připravuje první ročník nové modelingové soutěže Czechoslovak Topmodel.


Témata: Slavní rodiče, aquapark, Šimon, Max, Simona Krainová, Zastávka, Malý, Dov, Fotogalerie, Televizní pořad, Foto