Maminka.czSlavné maminky

Slavné české topmodelky ukázaly své dospívající syny: Který je kopií své mámy?

Dita Mrázková 18.  7.  2022
Je jim přes padesát, ale vedle svých dospělých synů vypadají jako jejich partnerky. Která z českých topmodelek si přála syna homosexuála, která už se těší na babičkovskou roli a čí syn by se mohl modelingem živit na "první dobrou"?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Proslavily se nejen u nás, ale i ve světě, nejvíc pyšné jsou ale na své děti. Čtyři krásné ženy sdílely fotografie se svými milovanými syny. 

Pavlína Němcová

Prožila si něco, co nechce zažít žádná máma. O svého malého syna přišla před lety kvůli nepříjemnému rozchodu s jeho francouzským otcem, který dostal tehdy malého Alana do své péče. Dnes se Pavlína na trauma z minulosti dívá s nadhledem, svého jednatřicetiletého syna se snaží užít si co nejvíc. "Těším se, až budu konečně babička," svěřila se modelka, která letos oslavila padesátiny a chystá velkofilm, ve kterém si zahraje jednu z hlavních rolí.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět

Témata: Láska a vztahy, Slavné maminky, Slavní tatínci, Rodina, Životy slavných, Instagram, Syn, Celebrity, Krása, Inspirativní ženy, Otec, Sociální sítě, Děti slavných, Topmodelka, Daniela Peštová, modeling, zpěvák, modelka, Tereza Maxová, Jonathan, Tommaso Buti, Kopie, Pavlína Němcová, Paulina Porizkova, Olive