Maminka.czŠkolák

Slavné maminky pokřtily knihu Dětské oslavy: manuál pro přípravu superpárty

redakce 29.  6.  2011
Slavné maminky pokřtily knihu Dětské oslavy: manuál pro přípravu superpárty
Šéfredaktorka časopisu Maminka Klára Kotábová pokřtila ve čtvrtek 23. června 2011 v La Festa Pizzeria Ristorante ve Žlutých lázních svou novou knihu Dětské oslavy: manuál pro přípravu superpárty.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Společně s Evou Decastelo, která se ujala moderování akce, a kmotrou knihy, herečkou Terezou Kostkovou představila knihu, která zábavnou formou radí, v jakém duchu naplánovat narozeninovou párty, jak slavit s malými dětmi, předškoláky i školáky, a nabízí přesný plán příprav oslavy, včetně vhodného menu a zábavného programu.

Kniha Dětské oslavy: manuál pro přípravu superparty je ideálním pomocníkem pro všechny, kteří plánují uspořádat dětskou oslavu nebo jen zábavné odpoledne s kamarády. Inspiraci autorka čerpala od svých dcer, jejich doporučení brala velmi vážně,
navíc provedla mezi dětmi anketu, která vám pomůže orientovat se v dětském světě tak, že na vámi připravovanou oslavu pozvaní hosté nikdy nezapomenou.

-----

Autorkou knihy je zkušená šéfredaktorka časopisu Maminka Klára Kotábová. Autorka nabízí jednoduché a praktické rady, jak párty od začátku příprav až do konce i s pomocí dětí zorganizovat.

Kniha je členěna do sedmnácti kapitol a doplněna mnoha názornými fotografiemi. Autorka prozradí, jak správně formulovat pozvánku podle typu oslavy, jaké hry jsou u dětí populární, a nechybí ani jednoduché recepty na oblíbená dětská jídla. Kniha je ideálním pomocníkem pro všechny, kteří plánují uspořádat dětskou oslavu nebo jen zábavné odpoledne s kamarády.

Knihu si můžete objednat se slevou 15 % zde

Témata: Děti, Slavní rodiče, Slavné maminky, Předškolák, Školák, Sup, Super, Sla, Manuál