Maminka.czSlavní rodiče

10 nejlépe oblékaných dětí světového showbyznysu

Iva Endrychová 9.  4.  2014
Mít dobře oblečeného potomka, to je sen mnoha maminek. Řada z vás hledá inspiraci u celebrit. Máme tu žebříček těch nejlépe oblečených dětí. Nechte se inspirovat.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Žebříček nejlépe oblékaných dětských celebrit sestavil britský časopis Daily Mail. Není překvapením, že nejstylovější pár Victoria a David Beckhamovi mají také nejlépe oblékané děti. Na prvních třech místech se umístili sourozenci Harper, Brooklyn a Romeo. Poslední z klanu Beckhamů - Cruz - se také do žebříčku dostal. Skončil na šestém místě. Ano, klukům Beckhamovým není móda lhostejná, navíc Brooklyn a Romeo mají už i zkušenosti s focením pro katalogy. Do první desítky se dostali i zástupci rodinného klanu Jolie Pitt.

1. Harper Beckham


Harper je nejmladší z klanu Beckhamů, tak jako její starší bráškové je její šatník plný světoznámých značek. Nutno však podotknout, že je to spíše zásluha její maminky. Harper totiž móda zatím příliš nezajímá. Když její maminka předváděla svou novou módní kolekci, raději se dloubala v nose.

2. Brooklyn Beckham

Nejstarší potomek hvězdného páru jde zatím ve stopách svých rodičů. Velký poprask mezi fanynkami způsobila jeho fotografie na titulní straně jarního katalogu Man About Town. Brooklyn na ní vystřídal svého otce bývalého slavného fotbalistu Davida.

3. Romeo Beckham

Romeo má s modelingem asi nejvíce zkušeností. Poprvé si vyzkoušel práci modela už v roce 2012. Krátce před svými jedenáctými narozeninami se objevil v jarní kampani Burberry pro rok 2013.

Přečtěte si také: VIDEO: Podívejte se, jak vyrostl britský princ George!

4. Suri Cruise

To Suri Cruise je parádnice od mala. Sotva začala chodit, už začala nosit podpatky jako velká slečna. A svůj styl si stále drží ikdyž i jí se občas stane drobná nehoda jako posledně v New Yorku, kdy celý den chodila v děravých punčocháčích.

5. Willow Smith

Nejmladší dcera Willa Smithe a Jady Pinkett se shlédla v hip hopu a extravaganci. Willow se stala hvězdou doslova přes noc, kdy zabodovala singlem Whip My Hair. Jejího talentu si všimla i módní značka Dolce & Gabbana,která ji při módních přehlídkách usazuje na čelní místa.

6. Cruz Beckham

Cruz zatím následuje svého tatínka. Zaujal ho fotbal a za mladší žáky hraje za tým Arsenalu. S fotbalem začal, když jeho táta hrál za Paris Saint Germain. Zdá se, že kluk má na fotbal opravdu talent.

7. Ava Klass

Nejmladší dcera britské zpěvačky Myleene. Její umístění je rozhodně zásluhou její maminky. Ta však nežije jen módou. Má pro zpěvačku velmi netypického koníčka – astronomii.

8. Maddox Jolie Pitt

Nejstarší adoptivní syn páru všeobecně nazývaného Brangelina bude dříve či později určitě magnetem na dívčí srdce. Do karet mu hraje jeho exotický původ. V sedmi měsících si ho Angelina přivezla z Kambodži.

9. Blue Ivy Carter

Dcerka zpěvačky Beyoncé a rapera Jay-Z. V jejích dvou letech se jí o garderobu stará zatím maminka a jak je patrno z tohoto skvělého umístění, tak má rozhodně šťastnou ruku.

10. Shiloh Jolie Pitt

Shiloh je první vlastní společné dítě Brangeliny. Narodila se v Namibii. Nedávno se nechala ostříhat, protože její mladší sestřička ji často tahala za blonďaté lokny. Shiloh vyznává spíše pohodlný sportovní styl nejčastěji ji potkáte v pestrém tričku, džínách, teniskách a nezbytné kšiltovce.

Témata: Děti, Slavní rodiče, Krása a styl, Shiloh Jolie-Pitt, Blue Ivy, David Beckham, Will Smith, Jay-Z, Harper Beckham, Jolie-Pitt, Carter, Willow, Dolce, Módní přehlídka, Showbyznys, Maddox, Nejmladší dcera, Brooklyn, Shiloh, Beckham, Jarní kampaň, Teniska, Harper, Módní značka, Jay Z