Maminka.czPředškolák

Fotogalerie: Jak se daří slavným shazovat poporodní kila?

LH 10.  8.  2012
Fotogalerie: Jak se daří slavným shazovat poporodní kila?
Prohlédněte si naši fotogalerii VIP maminek, které porodily během letošního roku. Jak se perou s návratem na svou původní váhu celebrity? Komu se úsilí vyplatilo, kdo má štíhlou postavu „zadarmo“ a kdo marně bojuje bez většího výsledku?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rusovlasá herečka Alyson Hannigan (38), u nás známá především z populárního seriálu Jak jsem potkal vaši matku, kde ztvárnila roli poťouchlé Lily, porodila svou druhou dceru Keevu Jane 23. května. Dostat se zpátky do formy ji zabraly necelé tři měsíce. Nutno dodat, že Alyson patří k těm šťaslivkám, jež se v radostném očekávání zakulatí pouze v oblasti rostoucího bříška.

Okouzlující zpěvačka Hilary Duff(24) se podobnou formou pyšnit nemůže. Na fotografii několik měsíců od narození chlapečka Luca Cruze je patrné, že stále zápasí s kily navíc. Dívku jako poutek proměnilo mateřství v kus ženské.

Maggie Gyllenhaal(34) se těší z druhé dcery Glorie Ray. S manželem, s nímž se seznámila prostřednictvím svého bratra Jaka, vychovávají také šestiletou Ramonu. Maggie nikdy nebyla oplácaná a mírné nadváhy se i tentokrát dokázala zbavit za neuvěřitelné dva měsíce.

Kate Hudson(32) představuje další exemplář z řady matek, které se vymykají standardu trápení se špíčky. Poděkovat za to může své matce neméně krásné Goldie Hawn, po které podědila drobnou, téměř dívčí postavu.

Trojnásobná maminka Jennifer Garner(39) dokáže pořádně zabrat. Dokonalou postavu s mírami modelek nemá zadarmo. Sportuje pětkrát týdně a běžecký pás povýšila na svého důvěrného přítele. Půl roku po tom, co svému manželi Benu Affleckovi přivedla na svět syna Samuela je krásnější než kdy před tím.

Ostře sledované těhotenství Beyoncé(30) se po porodu dcerky Blue Ivy klasicky proměnilo v počítání shozených kil. Za devět měsíců už se na svém koncertě předvedla opět v plně kráse. Poctivým tréninkem a přísným jídelníčkem dala sbohem 27 kilům!

U brazilské modelky Alessandry Ambrosio (31) se o nějakém poporodním hubnutí snad ani nedá mluvit. Jinými slovy, kdo nic nenabere, nemá se čeho zbavovat. Modelka sice začala se cvičením jógy, šlo spíš ale o zpevnění postavy a dobrý pocit. Po druhém dítěti stále ohromuje muže svým tělem, dokonalejším než u leckteré dospívající slečny.




Která celebrita se s poporodními kily nejlíp vypořádala?

(Hlasovat můžete v anketě umístěné v pravém sloupci.)

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Kate Hudson, Goldie Hawn, Ben Affleck, Hilary Duff, Jennifer Garner, Sla, Hilar, Trojnásobná maminka, Populární seriál, Blue Ivy, Goldie, Jak, Alyson, Dar, Alessa, Radostné očekávání