Maminka.czSlavní rodiče

GALERIE: Mezi Kate a Williamem to stále jiskří. Druhé dítě stále nepřichází...

Iva Endrychová 13.  4.  2014
GALERIE: Mezi Kate a Williamem to stále jiskří. Druhé dítě stále nepřichází...
Princezna Kate a William jsou momentálně na třítýdenní cestě po Austrálii a Novém Zélandu. Na první pohled je jasné, že první zamilovanost zatím neodezněla. Tím jak si Kate užívá, ale jasně dává najevo, že bratra prince George pod srdcem zatím nenosí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Stále se smějí jeden na druhého, hází úsměvy jeden na druhého, do rámce protokolu se snaží vtěsnat letmé dotyky, princ je ke své manželce neustále pozorný a galantní. Láska ještě mezi Kate a Williamem je stále žhavá jako kdysi.

Svou dlouhou služební cestu si náležitě užívají a připravený program je baví. William se třeba mohl posadit za knipl letadla z první světové války.

Po pobavení novinářů a všech přihlížejících si královský pár rozdal v Auclandu závod na špičkových závodních jachtách novozélandského týmu Emirates. Kate i William dostali každý jednu loď a špičkovou posádku a po startovním výstřelu vyrazili směrem k bójkám. Byl to napínavý závod a skončil překvapivě. Kate se svým týmem porazila svého manžela. Neobešlo se to bez omluvných pohledů Kate, ale princ přešel porážku s ledovým klidem britského gentlemana.

Podívejte se na video:

Vodu, zdá se britský pár miluje. Není divu, Kate vedla na univerzitě veslařský tým, takže ani další proslulou novozélandskou radovánku si nenechali ujít. Na super rychlé lodi se projeli po divoké řece.

Pravda však je, že podle toho, jak se Kate chová, určitě nyní není těhotná. Cestu si užívá plnými doušky a sklenku vína z vyhlášené novozélandské vinice také neodmítla. Ostatně William se dal v březnu slyšet, že péče o George je zaměstnává až příliš. Zatímco královský pár si užívá zábavného programu, o prince George v ústraní pečuje jeho chůva ze Španělska.

Přečtěte si také: VIDEO: Podívejte se, jak vyrostl britský princ George!

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Emirates, Připravený program, Děti, Gal, Ledový klid, William, Jachta, Britský pár, Kat, Královský pár, Kate, Druhé dítě, Druh, Kate a William, Mez, Vinice