Maminka.czSlavní rodiče

VIDEO: Podívejte se, jak vyrostl britský princ George!

Iva Endrychová 9.  4.  2014
Už od svých prvních minut na světě je to nejfotografovanější dítě. Nejmladší britský následník trůnu George za osm měsíců pořádně vyrostl a už se pokouší o první kroky. Podívejte se, jak mu to jde.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rodiče Kate a William vzali malého George na první státí oficiální návštěvu. Jejich cesta vedla z britského Cambridge k protinožcům. Během své třítýdenní cesty navštíví několik lokalit na Novém Zélandu a v Austrálii.

Naštěstí pro malého George, se v nabitém programu rodičů objevila i návštěva místního mateřského klubu. Jak tam se malému princovi líbilo! Ve společnosti stejně starých dětí byl ve svém živlu a předvedl, jak je společenský a šikovný. A na památku dostal velkého plyšového medvěda. Jeho maminka pyšně předvedla, jak se malý princ pokouší o své první krůčky.

Letadlo s královskou rodinou přistálo v novozélandském Wellingtonu. Mamince Kate to velmi slušelo. Na dalekou cestu zvolila dvouřadý červený plášť a kulatý klobouk ve stejné barvě. Její synek George měl sněhobílý svetřík. Celá rodinka vystoupila z letadla společně a hned začala mávat přítomným fotografům. Vítr Kate trochu potrápil, nadzvedl jí cípy kabátku a odhalil její pěstěné nohy.

Přečtěte si také:10 nejlépe oblékaných dětí světového showbyznysu


Témata: Slavní rodiče, Princ George, Svět showbyznysu, Jak, Georg, Princ, Brit, George, Vid, Malý princ