Maminka.czSlavní rodiče

Intuitivní a citlivé – takové bude královské dítko podle hvězd

LH 23.  7.  2013
Datum a čas narození budoucího následníka trůnu naznačuje, že půjde o osobnost velmi intuitivní s duchovním zaměřením. To alespoň předpovídá světoznámá astroložka Linda Lauren.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„22. červenec královského potomka klade na pomezí Raka, který se vyznačuje vysokou citlivostí a emoční silou a Lva, znamení charakteristické svéhlavostí, “ uvedla Linda pro deník Daily Mail. A dodává, že se bude těšit pevnému zdraví a s velkou pravděpodobností začne mluvit dříve, než je obvyklé.

Podle astrologa Patricka Arundella se bude malý princ, jehož jméno zatím není známo, více uchylovat ke konvencím. Postavení Venuše a Slunce mu přinese velké množství životní energie, vitality a notnou dávku charisma.

Rak je mezi britskými vladaři neobvyklý. Naposledy se ve stejném postavení hvězd narodil Král Edward VIII. roku 1894. Nejčastějším znamením mezi panovníky je naopak Blíženec. Mezi ně patří i princ William, který usedne na trůn po svém otci Charlesovi (taktéž Blíženci), ikdyž od znamení Raka ho dělí pouze pár hodin.

Mezi slavné Raky patří Nelson Mandela, George Bush, Edward VIII., Harrison Ford, Tom Hanks, Tom Cruise, George Michael, Ringo Starr, Erich Maria Remarque, Rembrandt, Ernest Hemingway a Franz Kafka.

Témata: Slavní rodiče, Král, Blíženec, Nelson, Životní energie, Franz, Cit, Ernest Hemingway, Děti, Pevné zdraví, Hemingway, Rembrandt, Harrison Ford, Remarque, Harrison, Rema, Tom Hanks, Ford, Franz Kafka, Patrick, TAK, Ringo Starr