Maminka.czPředškolák

Jennifer Lopez: „Jsem prostě nepoučitelná“

Lucie Kuklínová 15.  12.  2011
Jennifer Lopez: „Jsem prostě nepoučitelná“
J. LO vydávala cédéčka, kterých se prodaly miliony, a zároveň natáčela velkorozpočtové trháky s nejlepšími režiséry, za něž inkasovala pohádkové honoráře (za Krásnou pokojskou jí na účtu přistálo 12 milionů dolarů, za Příšernou tchýni ještě o tři víc). A k tomu jen tak mimochodem přidala vlastní módní kolekce, kosmetiku a parfémy. Byla třikrát vdaná a třikrát jí to nevyšlo, ale do budoucna hledí s optimismem a na muže prý rozhodně nezanevřela

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

< první="" díl="">

Profesně se jí dařilo, na co sáhla, v soukromí to však bylo horší. S Ojanim Noahem se rozvedla po roce a začala chodit se Seanem Combsem (alias Puff Daddy nebo také P. Diddy), rapperem a šéfem kontroverzního vydavatelství Bad Boy Records. S ním se dostala do dost divoké společnosti. Jednou prchali z večírku, na kterém se střílelo, a když je zastavila policie, našla v jeho autě nelegálně drženou pistoli. Combs putoval rovnou do vazby, pak k soudu a celý případ se táhl přes rok. Psalo se, že ctižádostivá Jenn se bojí ohrožení své pověsti a Seana proto hodí přes palubu. To sice neudělala, ale rozešli se krátce poté, co Combse soud osvobodil a Jenn putovala rovnou do náruče tanečníka Crise Judda. Okamžitě se vzali a po několika měsících zase rozvedli. „Jsem prostě nepoučitelná,“ okomentovala krátké manželství Jennifer.

Svatby podle Jenn

Ve filmu se dosud vyhýbala romantickým komediím, ale hned ta první, kterou natočila, dopadla na výbornou. Ve Svatbách podle Mary hrála organizátorku svateb, která se zamiluje do muže, jehož svatbu má organizovat. Návštěvnost i kritiky byly slušné a herečku jistě neurazil ani královský honorář 9 milionů dolarů. V dramatu Dost si zahrála číšnici, která se vdá za bohatého byznysmena (Billy Campbell). Zpočátku idylický manželský život se ale začíná hroutit, když zjistí, že její naoko kultivovaný manžel je násilnický psychopat. V další romantické komedii Krásná pokojská hrála uklízečku v luxusním hotelu na Manhattanu.

Jednou si na sobě tajně zkouší krásné šaty, které najde v pokoji. V nich ji uvidí kandidát na senátora Ralph Fiennes, považuje ji za v hotelu ubytovanou dámu z lepší společnosti a okamžitě se do ní zamiluje. A pak se při natáčení komedie Láska s rizikem seznámila s Benem Affleckem. I to prý byla láska na první pohled, což Affleck brzy potvrdil honosným zásnubním prstenem (údajně v hodnotě 3,5 milionu dolarů). Zamilovaný pár spolu natáčel i další film, „dramedii“ Kevina Smitha (Mladí muži za pultem, Dogma) Táta na plný úvazek. Na obou filmech se bohužel negativně podepsala neuvěřitelná bulvární smršť, která vztah prominentního páru doprovázela.

„Bennifer“ byli mladí, slavní, bohatí a velmi pohlední, a tak není divu, že přitahovali závist, někdy až nenávist. Této atmosféře podlehli i filmoví kritici, kteří se na Tátu na plný úvazek vrhli jako hyeny (zčásti oprávněně, příběh je to opravdu hloupoučký) a snímek s rozpočtem 54 milionů získal na tržbách pouhých 6 milionů. Brzy po jeho premiéře se Ben a Jennifer rozešli. „Prostě jsme tu nenávistnou kampaň nevydrželi a já cítila, že se musím soustředit na svoji kariéru,“ vysvětlila stručně Jenn.

Do čtvrtice všeho dobrého

Po trpké zkušenosti s bulvárem svůj příští vztah pečlivě tajila... a úspěšně. Za Marca Anthonyho se vdala tajně (mimochodem pouhý týden poté, co se zpěvák rozvedl s bývalou Miss Universe Dayanarou Torres, se kterou má dvě děti). Anthony tentýž rok vydal dvě alba, na obou hostovala Jennifer a společně si zahráli v životopisném hudebním dramatu Vášeň v tanci o portorickém králi salsy Hectoru Lavoeovi. Její další film se jmenoval Příšerná tchýně, průměrná romantická komedie je zajímavá snad jen tím, že se v ní po patnáctileté filmové pauze objevila Jane Fonda.

V dramatu Hranice smrti s Antonio Banderasem hrála novinářku, která jede do příhraničního mexického městečka psát o sérii tajemných vražd mladých žen. V únoru 2008 Jennifer porodila dvojčata, chlapečka a holčičku, kteří dostali jména Emme Maribel Muniz a Maximilian David Muniz. „Jsem neskonale šťastná. Splnilo se mi všechno, po čem jsem kdy toužila,“ prohlásila po porodu novopečená matka. Rodinná idylka ale trvala jen do letošního července, kdy se Jennifer s Marcem po sedmiletém manželství rozvedla. Jako oficiální důvod pár uvedl obligátní „nepřekonatelné rozpory“. Říká se, že jí byl nevěrný, ona to nijak nekomentuje a s úsměvem říká, že počtvrté to určitě vyjde.

Přestože pochází z velmi skromných poměrů, dokázala se prosadit hned v několika oblastech. Stala se vpravdě všestrannou umělkyní, jednou z nejvlivnějších osobností Hollywoodu, a kromě toho také bezkonkurenčně nejbohatší a nejdůležitější Hispánkou v showbyznysu všech dob.




Co možná nevíte

  • Angažuje se v mnoha charitativních akcích, věnuje obrovské částky na nákup vakcín pro africké děti a podporuje Dětskou nemocnici v Los Angeles.
  • Jejím nejdelším vztahem byl paradoxně hned ten první. V patnácti začala chodit s jistým Davidem Cruzem („nejhezčím klukem z naší čtvrti“) a vydrželo jim to devět let.
  • Má vlastní produkční společnost s názvem Nuyorican, který evokuje její newyorské a portorické kořeny.
  • Ve škole při tělocviku jí přezdívali „La Guitarra“, protože dokázala prohnout tělo do tvaru kytary.
  • Nepije alkohol.
  • Pouhých sedm měsíců po porodu dvojčat absolvovala proslulý Nautica Malibu Triathlon (6 km běh, 30 km jízda na kole, 1 km plavání).
  • Přestože oba rodiče pocházejí z Portorika, kde se mluví španělsky, ona sama se touto řečí stěží domluví.
  • Když se tajně vdávala za Marca Anthonyho, nevěděli o tom ani svatební hosté – byli pozváni na „odpolední párty“ a až na místě se dozvěděli, že jsou na svatbě.
  • Má vlastní módní značku Sweetface Fashions a své parfémy Glow a Still.
  • Účinkovala ve slavném videoklipu Seana Combse Been Around The Wor
Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Časopis Moje psychologie, Marc Anthony, Ben Affleck, Emme, Jennifer Lopez, Maximilian, Psychopat, Antonio, Romantická komedie, Novopečená matka, JEN, Celý případ, Antonio Banderas, Manželský život, Miss Universe, Luxusní hotel