Maminka.czNovorozenec

Jitka Čvančarová opět ve společnosti: „Už se vracím na svou váhu"

Korzo.cz 28.  3.  2012
Herečka Jitka Čvančarová (34) se poprvé po porodu objevila ve společnosti. Na Ceny Thálie ji prý vyslal manžel, tanečník a choreograf Petr Čadek (32).

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Doslova mi řekl, abych se šla vyvenčit. I když miminko je nakojené, spinká, jsem stále jako na trní," přiznala Čvančarová Korzu na slavnostní párty.

Holčičce Eleně Emilii, pojmenované po babičce, jsou teprve dva měsíce, a tak ji maminka zatím ani na minutu neopustila.

„Žiji si nejlépe, jak se dá žít. Mateřství se mi zdá úžasné, všechno je v pořádku. Díky bohu stále mohu Elenku kojit,“ řekla Jitka Čvančarová, která měla komplikované těhotenství, při němž dost přibrala. Ale nyní už shodila dvaadvacet kilo.


„Už se vracím na svou váhu,“ potvrdila Jitka Čvančarová, která byla se svým manželem označena za nejkrásnější pár českého showbyznysu. Ale po kom je holčička krásná, vůbec neřeší.

ČTĚTE TAKÉ: Fotografie! Čadek si odváží Jitku i malou Elenku domů!

„Myslím, že má něco z každého z nás. Hlavně, aby byla zdravá,“ přeje si herečka, která se i na mateřské dovolené chce věnovat tvůrčím aktivitám. Od konce dubna bude hrát v odpoledních nedělních představeních Bídníků v Goja Music Hall a také bude společně s Terezou Kostkovou moderovat vyhlášení cen TýTý.
„Ale přitom chci stále kojit, věřím, že to zvládnu,“tvrdí Jitka Čvančarová.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Jitka Čvančarová, TýTý, Společnost, Váh, Jitka