Maminka.czPorod

Kateřina Kristelová: Po porodu znovu v kondici

redakce 16.  12.  2010
Kateřina Kristelová: Po porodu znovu v kondici
Mateřská dovolená jako konec kariéry, domácí vězení, hrob krásy? Nic pro Kateřinu Kristelovou-Tůmovou! Moderátorka před třemi měsíci přivedla na svět dceru Claudii, rozhodně jí to ale nebrání v přijímání pracovních nabídek ani občasných výletech do společnosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Že je v obdivuhodné kondici a snad ještě půvabnější než před těhotenstvím, dokázala ostatně minulý týden, když v luxusním prostředí pražského hotelu Buddha Bar pózovala fotografovi Filipu Matušinskému.

"Zůstala mi ještě tři těhotenská kila, ale usilovně se je snažím shodit," omlouvala se Katka svému stylistovi Honzovi Pokornému, který na focení donesl nejen sexy šaty, ale třeba i přepychový kožich z polární lišky v hodnotě 80 tisíc korun. K panice ovšem nebyl žádný důvod.

Za přispění vizážistky Veroniky Vandasové se Katka proměnila z pohodové maminky ve svůdnou femme fatale a pod taktovkou Filipa Matušinského tak vznikly snímky plné jemného erotického napětí.

Tedy, do momentu, než se na place zastavila podívat Katčina maminka s malou Claudií - to šly svůdné pózy stranou a Kateřina roztála v láskyplnou mámu.

"Po roce stráveném s bříškem a v teplácích bylo samozřejmě příjemné znovu dopnout šaty velikosti 36 a nechat si udělat pár krásných fotek. Nic to ale nemění na faktu, že priority mám už dlouho někde jinde,"říká Katka.

Kdeže? Samozřejmě v rodině, u manžela Martina Tůmy, hokejisty HC Mountfield, a u dcery. Víc než v Praze je Kristelová s nimi na Hluboké, která se jim právě díky manželově angažmá stala druhým domovem.

"Mateřskou si hodlám ještě pár měsíců užívat, ale občas pracovat chci. A díky tomu, že Claudinku můžu svěřit mamince, výborné chůvě nebo Martinovi, který péči o ni zvládá naprosto excelentně, pár dnů v měsíci i můžu. Pravda je, že mnohem raději "maminkovské akce", než divoké diskotékové show," směje se Katka. Na první moderování kývla už osm týdnů po návratu z porodnice!

Podívejte se na videorozhovor! - Kateřina Kristelová: Strach z porodu jsem měla

A ani zmíněné focení nezůstane v jejím diáři dlouho samotné. Za pár dnů Kristelovou i s dcerou čeká další, jen v trochu jiném duchu. Nafotí totiž katalog hraček Deglingos a Lamaze, jejichž tváří se malá Claudinka stala ještě předtím, než přišla na svět.

Témata: Porod, Slavní rodiče, Po porodu, Krist, Erotické napětí, Kat, Pór, Kris, Kateřina Kristelová, Katčin, Porod znovu, Femme fatale, Buddha, Katčina, Kate, Videorozhovor