Maminka.czSlavní rodiče

Lenka Dusilová pořádně riskovala! Syn Edward přišel na svět doma

Iva Endrychová 24.  7.  2014
Lenka Dusilová je už několik měsíců maminkou chlapečka. O tom, že je těhotná věděli jen její přátelé, zpěvačka totiž patří k těm, které si soukromí chrání velmi pečlivě. Nyní se však rozpovídala a prozradila, že její syn přišel na svět doma.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chlapeček se narodil začátkem května. Dlouho nikdo netušil, že je Lenka Dusilová těhotná. Radostnou zprávu, že se stala maminkou oznámila až její manažerka na předávání hudebních cen Anděl. To bylo akorát týden po porodu. Jak prozradila ve velmi otevřeném rozhovoru pro časopis Reflex, synka pojmenovala Edward a porodila ho doma, bez pomoci porodní asistentky nebo utišujících léků.

Rozhodnutí, že bude rodit doma, přišlo spontáně. "Samozřejmě jsem chtěla rodit v porodnici za dohledu lékařů, jenže nakonec se porod rozjel nečkaně rychle a dobře, že jsem se zcela intuitivně rozhodla zůstat doma," přiznala v časopise.

Naštěstí na to nebyla sama. Po celou dobu u ní byla její maminka. "Během silných kontrakcí jsem si nedkokázala představit, že bych jela do nemocnice. Byla tu máma, když to propuklo, a už tu zůstala. A její přítomnost mi dost pomohla. Rodila jsem pět a půl hodiny," popsala zpěvačka .

Synka pojmenovala Edward. Byl totiž počat ve Skotsku. Zpočátku to bylo "pracovní jméno", ale už mu zůstalo. Navíc jméno Edward znamená ochránce štěstí a majetku. Jméno tatínka si však nechala pro sebe.

Kdo také v poslední době porodil?
Lucie Černíková - Barmanka Dorka z Ordinace porodila holčičku

Lucie Borhyová - Podívejte se: Lucie Borhyová porodila Lindu

Kateřina Janků Baďurová - Kateřina Janků Baďurová porodila druhou holčičku. Jmenuje se Nikolet

Témata: Slavní rodiče, Časopis Maminka, Syn, pořad, Lucie Borhyová, Pór, Len, Dom, Lenka Dusilová, Lenka, Edward, Svět, Lucie Černíková, Dorka, Lenk