Maminka.czNovorozenec

Lucka Vondráčková: měsíc po porodu na své váze a nové fotky!

redakce 13.  1.  2012
Lucka Vondráčková: měsíc po porodu na své váze a nové fotky!
Ve čtvrtek měl slavnostní premiéru první český film roku 2012 Labyrint, ve kterém hraje hlavní roli Lucie Vondráčková. Sama Lucie je v Kanadě a nemohla se uvedení filmu zúčastnit osobně, jako překvapení ale poslala zbrusu nové fotografie, které vznikly právě u příležitosti premiéry filmu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Labyrint slibuje vedle napětí a tajemství i Lucii tak, jak ji diváci ještě neviděli. A stejně takové jsou snímky k filmu – Lucie je na nich s obrovským nožem.

Přestože je Lucie Vondráčková stále v období šestinedělí, plně využívá toho, že její syn Matyáš je hodné dítě, a vrhla se do práce. V Kanadě už má svůj stálý kreativní tým v čele s fotografkou Verou Varey a právě se svým týmem snímky ke svému filmu Labyrint nafotila. K focení využila i toho, že od tvůrců Labyrintu dostala jako dárek pod stromeček plakáty k filmu, na kterých hraje, stejně jako ve filmu, hlavní roli.

To, že na fotkách vypadá měsíc po porodu skvěle, okomentovala Lucie s nadhledem a zmínila i náročné natáčení, při němž zhubla 5 kilogramů.
„Vlastně je to poslední měsíc trochu podobné jako ve filmu Labyrint:) O spánku se mluvit nedá, na jídlo čas taky moc není, jí především Matyáš, a zkoumám úplně nový prostor, který má nekonečně mnoho nových chodeb a dobrodružství. Jako Labyrint:) A výsledek je taky podobný, jsem už po měsíci na své váze a to jsem ani nemusela tahat krosnu a čelovku:)“

ČTĚTE TAKÉ: Dostatek mléčných výrobků vám zajistí úbytek kil

Další překvapení chystají tvůrci spolu s Lucií přímo pro hosty slavnostní premiéry. „Pokud nás nezklame technika, rádi bychom, aby Lucie Labyrint na dálku sama uvedla,“ potvrdil Lukáš Vedral ze společnosti Pinot Film, která Labyrint do kin distribuuje.

ČTĚTE TAKÉ: Markéta Divišová: Měla jsem jen 10 kg navíc, a cítila se krásná...

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Po porodu, Školák, Batole, Kojenec, Šestinedělí, MEŠ, Pór, Vaz, Měsíc, Hodné dítě