Maminka.czKojenec

Maminka slavila 10 let!

Reklama 7.  11.  2011
V sobotu 5. listopadu oslavil časopis Maminka své kulaté, desáté narozeniny. Popřát svému oblíbenému titulu přišly věrné čtenářky, stejně jako VIP osobnosti, které v průběhu let časopis Maminka zdobily.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kromě nich se v řadách gratulantů objevily osobnosti, které mají co do činění se šťastným dětstvím i těch dětí, které na startu do života příliš štěstí neměly. Hosté odpolední oslavy mohli na vlastní kůži vyzkoušet některé z relaxačních procedur, nechat si vyčíst budoucnost z karet, ochutnat z výborného švédského stolu plného luxusních dobrot a mnohé další.

Protože akce byla určena především pro maminky, k nimž děti neodmyslitelně patří, měly také ony připraveny svůj program. Malování na obličej, kouzlení s balonky – tým lidí, kteří se o děti staraly, odvedl výbornou práci: Maminky o svých potomcích prakticky nevěděly.
Odpolední program uváděla Tereza Kostková a Honza Musil.
Dámy zkrášlil tým vizážistek Mary Kay, záda jim srovnaly masérky ze Sabai, pomoc s rozhodováním o budoucnosti pomocí karet nabídla Helena Kuželová a Dita Lyner a v neposlední řadě si pak vše nechaly zdokumentovat od profesionálních fotografů ze studia Fotopromě.cz.

K desátým narozeninám časopisu Maminka připravilo vydavatelství Mladá fronta a. s. speciální 404stránkové vydání, které je kompletním průvodcem od těhotenství až po výchovu školáka.

Uvnitř časopisu také mohou čtenářky nalézt slevové kupony do obchodů a e-shopů po celé České republice. Druhý ročník nákupní akce nazvaný Nákupy s Maminkou probíhá právě tento týden (7.–13. listopadu).

Více informací o Nákupech s Maminkou naleznete na www.nakupysmaminkou.cz


Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Časopis Maminka, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec